Simona Gollent:”Imbatranim pentru ca ne oprim din miscare”

377

Simona Gollent are 49 de ani si este din Timisoara. Pana in acest moment este singura femeie inscrisa in „cursa regina”, de 6 zile de alergare, din cadrul Transylvania 6 Days. „Am mai încercat anul trecut o cursă de 6 zile și, din cauza unei accidentări, a trebuit să renunț după prima zi, astfel că îmi doresc mult ca de data asta să reușesc să termin cu bine” a marturist Simona pentru aimx.ro.

Simona Gollent este medaliata cu bronz la Campionatele Nationale in proba de 12 ore

Simona este in plina pregatire a ultramaratonului de 6 zile de alergare. Va fi o experienta unica pentru timisoreanca. La Reghin ar putea alerga prima cursa a ei de 6 zile, chiar la in cadrul unui Festival care aduce aceasta proba pentru prima data la noi.

„Alerg din anul 2015, cu pauze lungi și dese. Alergarea îmi oferă niște stări unice de libertate, satisfacție, fericire, certitudinea că îmi pot depăși anumite limite. Ce mă motivează să continui? Știi cum se spune: Nu ne oprim din mișcare pentru că îmbătrânim ci îmbătrânim pentru că ne oprim din mișcare” – Simona Gollent

Simona isi doreste sa poata duce la bun sfarsit cursa care incepe in 8 august, la Reghin, si se incheie pe 14 august.

„Îmi plac cursele multiday, dar m-am atașat mult și de cursele de 12 ore, poate fiindcă la acestea am participat mai des, reușind chiar să obțin anul trecut o medalie de bronz la Campionatul Național” mai spune Simona pentru aimx.ro.

Mai multe detalii despre Transylvania 6 Days si cum va puteti inscrie, AICI!!!

Simona Gollent la S24H Timisoara

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: Timisoara City Marathon, S24H