Soare e campion national la Cros. A fost si selectia pentru Campionatul Balcanic.

549
Soare e campion national la Cros. A fost si selectia pentru Campionatul Balcanic.

Soare e campion national la Cros dupa o cursa de 10 km alergata in 29:32.89. Nicolae Alexandru Soare a fost urmat de Alexandru Corneschi si de Marius Marian Busca. Rezultate pe FRA.RO, aici! Intrecerile Campionatului National s-au tinut pentru seniori, tineret si juniori 1.

„A fost vreme buna de fuga. Am alergat in Padurea Rediu.  Am urcat undeva la sase, sapte sute de metri, un traseu foarte frumos. A fost diferenta de nivel undeva la 200 de metri. Imi propun sa fiu in forma la Brasov. Acum sunt inca in crestere. A fost tot mai bine de la o cursa la alta. Nu am avut probleme in cursa. Ma pregatesc pentru un nou Cros, 15 noiembrie la Brasov. Vreau sa castig in premiera acolo. In urma cu doi ani am fost pe doi, iar anul trecut am fost pe 3 dupa kenieni.”- Nicolae Soare

Soare e campion national la Cros si si-a propus sa incheie acest an cu doua curse internationale.

Nicolae Soare va alerga semimaratonul din noiembrie in Thailanda si un cros in Olanda, la Amsterdam.

Soare e campion national la Cros. A fost si selectia pentru Campionatul Balcanic.La Nationalele de Cros, Soare a fost pe 3 cu echipa. Au punctat Alex Amarandei, Claudiu Bisca si Florin Ioan. Reprezentantii clubului CS Stiinta Bacau au fost intrecuti de CSM Craiova si de CSM Cluj. Campioni sunt Alexandru Corneschi, Marian Busca, Daniel Ionut Betej si Andrei Cristian Stefana pentru CSM Craiova.  Stefan Gavril, Andrei Crainic, Claudio Gorgan si Tamas Bogya au terminat pe doi pentru CSM Cluj.

Nicolae Soare este antrenat de Cristina Alexe si a alergat la echipe pentru CS Stiinta Bacau, iar la individual pentru CSM Bacau. De astazi se va pregati in continuare in Piatra Arsa. Va ramane acolo pana pe 2 noiembrie.

Autor: Ovidiu Pețenghea