Start cu punctaj 399 la tir pentru Roxana Sidi în Germania

42
Start cu punctaj 399 la tir pentru Roxana Sidi în Germania

Start cu punctaj 399 la tir pentru Roxana Sidi în Germania. Echipa pentru care concurează în Bundesliga s-a impus cu 5 la 0! Victoriile se adună, iar obiectivul Roxanei de a ajuta echipa să promoveze se apropie de dznodământul dorit. Roxana Sidi trage la 10 metri pușcă aer comprimat în Bundesliga. Medaliată cu bronz la Campionatul European cu echipa României, Roxana se concentrează pe competiția din Germania.

Start cu punctaj 399 la tir pentru Roxana Sidi în Germania. Urmează confruntarea decisivă!

Start cu punctaj 399 la tir pentru Roxana Sidi în Germania

”Am încheiat anul 2021 cu două rezultate bune la etapa de Campionat Național 630.3 și 629.9, câștigând în acest fel competiția. Anul 2022 a venit la fel cu o victorie individuală cât și pentru echipa din care fac parte în Bundesliga, dar drumul nu se termină aici. Conducem clasamentul în liga secundă, dar urmează meciul cel mai important unde echipa trebuie să adune puncte pentru a putea urca în prima liga. Avem o echipă puternică, cu care sper să facem față în orice situație. Aștept cu nerăbdare finala Bundensliga care va avea loc la sfârșitul lunii unde se va lua decizia finală. Cu siguranță vom da tot ce este mai bun.”-Roxana Sidi

Tandemul Sidi format din Roxana și Peter a impresionat la Campionatul Național. În 2020 a fost debutul lui Peter la Steaua. Întrecerile au avut loc la poligonul ”Iosif Sârbu” pentru faza finală a Campionatului Național și a Cupei României de Seniori. Proba a fost ”pușcă culcat” – mixt.

Tandemul Sidi a câștigat aur la Naționale și argint în Cupa României!

Tandemul Sidi face performanta pentru Steaua la Tir! Rezultate la Nationale

La ediția din 2020, atât la Naționale cât și în Cupă două dintre cele trei locuri pe podium au fost ocupate de sportivii steliști.
Roxana Sidi face parte din lotul național de tir al României.

Pe AIMX citiți aici  mai multe articole despre sportivii români și întrecerile pentru calificarea la Jocurile Olimpice de iarnă.

Autor: Ovidiu Pețenghea