Start pentru Elena Pagu in 2021. Revenire pe pista de atletism

0
1094
Start pentru Elena Pagu in 2021. Revenire pe pista de atletism

Start pentru Elena Pagu la antrenament cu Stefania Badea si cu Margareta Anton. Reunirea campioanelor! Margareta Anton este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Educatie Fizica si Sport la Universitatea Adventus si la Universitatea Ecologica din Bucuresti. Stefania Badea, antrenoare cunoscuta de atletism i-a fost alaturi campioanei Elena Pagu la revenirea pe pista.

Start pentru Elena Pagu dupa pauza de final de an. La 95 de ani campioana europeana si mondiala la mars pentru seniori ramane un exemplu!

Elena Pagu dupa ce a implinit 90 de ani si-a imbunatatit palmaresul. A intrat in inimile miilor de oameni care au stat cu ochii pe competiția din Australia. A concurat atunci la Campionatului Mondial al Veteranilor de la Perth, in Australia.

Elena Pagu vrea sa participe la intrecerile mondiale din 2021. Cand a iesit la pensie a inceput sa practice sport regulat.

Elena Pagu are un regim de antrenament la fel de bine conturat ca si regimul alimentar.

Start pentru Elena Pagu in 2021. Revenire pe pista de atletism

„Mananc de toate, trei mese pe zi, dar in fiecare dimineata mananc miere de albine.Sunt atenta sa-mi asigur nivelul de proteine si am grija sa am o alimentatie corespunzatoare.”

Elena Pagu a continuat seria de rezultate fantastice si la 92 de ani si jumatate. Sportiva care sfideaza varsta a reusit o noua cursa extraordinara la Campionatul Mondial de Masters Indoor, Polonia. Isi imbunatatea cu 5 secunde timpul anterior.

Elena Pagu a concurat in proba de 3 kilometri mars la categoria 90+. A terminat pe primul loc si a stabilit un nou record mondial al categoriei

De 12 ani, campioana are un manager. Impreuna planifica participarea la Campionatul Mondial de Marș din Portugalia! Si anul trecut in pandemie a fost activa. Elena Pagu a iesit la antrenament cu o declaratie scrisa si a continuat sa faca mars.

Pe AIMX puteti citi aici si despre Fittest Women din Romania 2018