Start pentru Grosu in Vuelta Burgos. Cursa tine pana pe 17 august

303
Start pentru Grosu in Vuelta Burgos. Cursa tine pana pe 17 august

Start pentru Grosu in Vuelta Burgos. Ciclistul roman a fost inscris de DELKO MARSEILLE PROVENCE impreuna cu doi spanioli, trei francezi si cu balticul Navardauskas. Grosu concureaza pentru echipa franceza dupa ce a reprezentat Romania la Europenele din Olanda.

Start pentru Grosu in Vuelta Burgos impreuna cu De Rossi, El Fares, Fernandez, Moreno, Rochas si Navardauskas, pentru echipa Delko Marseille Provence.

In Vuelta Burgos participa si Ineos echipa care a dominat Turul Frantei. Ciclistii de urmarit sunt columbienii Sosa si Henao. Nu participa cei mai buni rutieri , Thomas si Bernal. Movistar raspunde rivalilor cu ecuadorianul Carapaz, columbianul Betancur si spaniolul Erviti.

In Vuelta Burgos participa si fosta echipa la care a concurat Eduard Grosu, NIPPO – VINI FANTINI. Italienii mizeaza pe spaniolul Lobato, doi japonezi si pe italianul Cima.

Grosu concureaza in Vuelta Burgos dupa participarea la Campionatul European.

Start pentru Grosu in Vuelta Burgos. Cursa tine pana pe 17 augustDupa ce anul trecut italianul Mateo Trentin castiga Campionatul European, conationalul sau a preluat stafeta, sprinterul Elia Viviani. Edi si alti 109 rutieri nu au reusit sa reziste ritmului infernal facut de italieni si au abandonat. Cand mai erau 4 tururi Eduard Grosu a spart roata spate. A pierdut 1 minut,pentru ca echipa nationala a Romaniei, a Albaniei si a Israelului aveau aceeasi masina de depanare. Edi si alti 9 rutieri erau la 30 de secunde de grupul din fata,insa cand mai era o tura au fost opriti de organizatori.

Vuelta Burgos este o cursa de traditie in Spania. Se concureaza din 1946. Ivan Sosa este castigatorul de anul trecut. Fostul ciclist al italienilor de la Androni Giocattoli concureaza acum pentru cea mai tare echipa Ineos. Nairo Quintana a reusit sa-si apere trofeul in Vuelta Burgos 2014, iar conationalul sau, Ivan Sosa vrea sa repete scenariul acum.

Pe AIMX puteti citi si despre cea mai buna romanca la Heptathlon la intrecerea din aceasta vara de la Pitesti. Aflati povestea sportivei care a plecat in 2016 in SUA, AICI!

Sursa EduardGrosuFanclub

Auto: Ovidiu Pețenghea