Succes la Doha! Maria Gerda Analizeaza evolutia la Triatlon.

200
Succes la Doha! Maria Gerda Analizeaza evolutia la Triatlon.

Succes la Doha pentru Maria Gerda Dumitru. In 2019 a avut un sezon destul de incarcat concurand chiar in decembrie la distanta de half tot in Doha dupa 6 saptamani de la Ironman Malaezia. A avut nevoie de cateva saptamani sa se refaca. A iesit putin din disciplina antrenamentelor si a revenit in forta in 2020!

Succes la Doha pentru Romania! Maria Gerda Dumitru nu scade ritmul! E hotarata sa aiba un nou an de referinta in triatlon.

Succes la Doha! Maria Gerda Analizeaza evolutia la Triatlon.

”Pentru concursul din Doha m-am antrenat destul de putin, 3 saptamani, nu cat ar fi trebuit dar indeajuns sa pot sa castig se pare. Am mai concurat si la celelalte editii, 2017 locul 2, 2018 locul 3, si 2019 locul 3. Anul acesta am reusit sa castig realizand si un personal best. In general in cursele de triatlon avantajul il am la proba de inot, unde reusesc sa ma distantez putin. De data aceasta am reusit sa imi pastrez avantajul avand o executie foarte buna pe bicicleta. Mi-am pastrat avantajul obtinut la inot, iar apoi a fost nevoie sa trag ceva la alergare sa imi pastrez pozitia.”-Maria Gerda Dumitru

Succes la Doha! Maria Gerda Analizeaza evolutia la Triatlon.

2019 s-a incheiat cu victorie pentru Maria, iar 2020 a inceput tot cu motive de satisfactie!

Anul trecut s-a incheiat cu succesul de la Dukhan Ultra Triathlon. 2020 a inceput cu victoria din intrecerea in care Maria Gerda le-a intercut pe Toni Snoxell din Africa de Sud si pe Ekaterina Kraynyuk din Rusia.

” A fost o cursa foarte buna de care sunt foarte multumita. Un foarte bun start up. Conditiile de concurs au fost ideale, organizarea si locatia perfecte. Mi-as fi dorit sa fac o alergare mai rapida si mai consistenta. Se va construi in timp, prin antrenamente ca magie nu exista. Doar munca, multa munca. ”-Maria Gerda Dumitru

Pe AIMX aflati vesti despre romanul care a bifat 2315 kilometri in 22 de zile! Articolul este aici!

Autor Ovidiu Pețenghea