Succes pentru Romania la FIS Roller Ski Cup Skopje. Revenire pentru Lorincz

197
Succes pentru Romania la FIS Roller Ski Cup Skopje. Revenire pentru Lorincz

Succes pentru Romania la FIS Roller Ski Cup Skopje. Timea Lőrincz a revenit in competiții dupa aproape doi ani ( perioada in care a nascut). Timea a obtinut locul 5 si locul 8. Proba băietilor s-a anulat din cauza conditiilor dificile de vreme (asfaltul foarte ud pe o portiune de coborare cu o curba periculoasa).

Succes pentru Romania la FIS Roller Ski Cup Skopje. Raul Popa a castigat la 10km Liber!

Raul Mihai Popa a castigat in 24.44.3 in fata colegului Paul Constantin Pepene(24.52.8). Al treilea clasat a fost tot din Romania, Petrica Hogiu (25.18.1). Top 5 a fost completat tot de romani. Florin Robert Dolhascu si Valentin Dirtu-Lunic au fost urmati de sportivi din Macedonia de Nord, Croatia si Serbia. Grecul Georgios Anastasiadis nu a terminat proba.

Timea Lorincz a terminat in Top 5. Castigatoarea intrecerii de 5 km a fost din Grecia. Paraskevi Ladopoulou a castigat in fata Mariei Ntanou. Pe trei a fost Mihaela Danoska din Macedonia de Nord.

Succes pentru Romania la FIS Roller Ski Cup Skopje

La Jocurile Olimpice Timea are o clasare pe 53 la 10 km liber. La Pyeong Chang 2018 la sprint clasic a fost pe 61. Timea Lorincz a deschis atunci seria participarilor reprezentantilor Romaniei la schi fond.

In august s-au stabilit castigatori la Campionatele Nationale de Biatlon Role: George Razvan Buta se impunea pe distanta de 12,5 kilometri si Anastasia Tolmacheva la feminin.

Anastasia Tolmacheva a fost urmata de Elena Chirkova la intrecerea de la Cheile Gradistei. Pe locul trei s-a clasat Ana Larisa Cotrus. Maria Luisa Rasina a fost pe 4. Eniko Martin pe 5, iar Gabriela Malina Tiple a avut al 6-lea rezultat.

La Junioare 2 a castigat Vivien Bernadett Andras in fata colegei de club de la CSA, Szilvia Vancsa. A treia a fost Adelina Rimbeu.

George Razvan Buta a castigat in fata lui Denis Serban. Succes pentru Dinamo in fata sportivilor de la CSA. Al treilea a fost Cornel Puchianu.

Pe AIMX aflati aici mai multe despre sporturile de iarna.