joi, februarie 22, 2024
AcasăTRIATLONTop 3 la schi alpinism, medalie de argint la triatlon de iarna-romani...

Top 3 la schi alpinism, medalie de argint la triatlon de iarna-romani protagonisti in Europa

Top 3 atat la Campionatul European de wintertriathlon de la Etna cat si la sprintul de la Trofeul Jennerstier Berchtesgaden din Germania! Cine sunt protagonistii?!?

Top 3 cu medalie de argint pentru Edith Vakaria la Campionatul European din Italia.

Edith Vakaria a reusit in acest an dupa (02:08:31), sa castige medalia de bronz la categoria U23 la Campionatului Mondial de WintherThriatlon de la Cheile Gradistei.

Robert Tamarjan  si-a adjudecat atunci aurul si titlul de campion mondial la para-wintertriatlon, categoria PTS4.  Ultima medalie pentru Romania, argint, a fost adusa de stafeta mixta de juniori, formata din Laczko Vivien, Nicola Hancu, Leonard Hancu si Kemenes Ana. La amatori  primii doi clasati au fost Alin Mihai Cupsa si Marcel Balan.

Top 3 bifat sambata de baieti dar la schi alpinism, in Germania.

George Coltea a castigat intrecerea la juniori! Petrut Cotinghiu a fost pe 2 la cadeti, iar Constantin Surdu a fost pe 3. In concurs au mai fost Rares Manea antrenorul-sportiv de la Dinamo Skimo Team. Manea a terminat pe locul 6 dupa ce a ajuns in finala. Dragos Blaj a fost pe locul 4  la juniori, iar Jinga George pe  locul 4  la cadeti.

Duminica romanii incheie participarea la Trofeul Jennerstier Berchtesgaden!

Rares Manea si elevii sai incheie intrecerea in Germania cu o proba mai putin tenhica si mai mult pe forta bruta ,dar sunt pregatiti si vor din nou  clasari pe podium!

Manea si trupa sa ataca un traseu cu 600m. diferenta de nivel cu 3km gen Azuga.

Sambata proba de sprint a fost foarte technica. Blaj Dragos a pierdut locul 2 la tranzitia de foci. Surdu este fizic peste toti cadetii, dar mici probleme la tranzitie l-au retrogradat pe 3. Rares Manea a avut cateva  probleme la tranzitia cu schiurile pe rucsac si a terminat  in finala pe locul 6.

Dupa Verticalul de duminica Dinamo Skimo Team pleaca la Europenele de la Etna.

Sursa Maramontsport

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE