Transcarphatians eveniment ciclist în septembrie pe Transfăgărășan și Transalpina.

0
414
Transcarphatians eveniment ciclist în septembrie pe Transfăgărășan și Transalpina.

Transcarphatians locul unde performanța sportivă și altruismul se completează! Așa au simțit Bogdan Coman și Florin Vianor Moisa, doi cicliști care au inițiat un eveniment sportiv-caritabil, în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. Astfel, în data de 23 septembrie, ei vor trece munții de două ori: o dată pe Transfăgărășan și o dată pe Transalpina, făcând în total peste 650 de kilometri și aproape 10.000 de metri diferență de nivel.

Transcarphatians eveniment ciclist în septembrie pe Transfăgărășan și Transalpina.

Transcarphatians cu Bogdan și Florin care transformă efortul lor în donații!


Puteți să susțineți efortul celor doi sportivi prin donații pentru cauza pe care o susțin, accesând link-urile galantOM:-să faceți, dacă doriți, voi înșivă sport, inclusiv ciclism, și să ieșiți la mișcare, devenind chiar fundraiseri sportivi, cum sunt ei! Pentru asta, vă putem ajuta să vă faceți o pagină pe site-ul Galantom, dacă vă exprimați această dorință telefonic (0740088933), prin email (fundatiarafaelcodlea@gmail.com) sau prin mesaj privat.-să promovați evenimentul, participând, așadar, la emulația binelui prin sport, pentru a fi cât mai mulți oameni fericiți să facă mișcare și/sau să se manifeste altruist.

Pe 23 septembrie este TRANSCARPHATIANS – TRECEM MUNTII DE DRAGUL LOR! Beneficiarul este Fundatia Rafael, din Codlea. Pagina de Facebook a evenimentului este https://fb.me/e/46qGmQUIv ! Link.ul de Galantom unde se pot face donații https://galantom.ro/fundraising_pages/view?id=28520&organization_subdomain=fundatiarafael Traseul pe care îl vor urma este https://www.strava.com/routes/2995613429522075418 675 kilometri. 9200 metri diferență de nivel.

Staff tehnic: Petrică Daniel Hasiegan – fotograf; Andrei Burcea – videograf; Claudiu Staier, managerul Fundatiei – șofer.

Pe AIMX găsiți mai multe vești din ciclism AICI! Aflați câștigătorii cursei L’Étape România by Tour de France. 

Pe AIMX puteti citi aici și despre Popovici şi Preda, care au urcat pe podium la Mostar, Constantin şi Cătălin au repetat performanţa cu aur (Popovici) şi argint (Preda) de la Europenele de nataţie de la Roma, în proba de high diving.

Pe AIMX  citiți și articole din natație!

Autor: Ovidiu Pețenghea