Triatlonul Aradului, provocare de decembrie- castiga Trinc!

0
1327

Schimbare de peisaj si de disciplina pentru Raluca Trinc. Dupa podiumul obtinut la Run The Lift, Trinc a castigat Triatlonul de la Arad la Open.

Raluca Trinc - Run the LiftRaluca Adriana Trinc si-a revenit dupa efortul depus in verticalul din Parang si a concurat cu succes, acasa la Arad. A fost o toamna in care Trinc s-a obisnuit cu medaliile. La Spartan Race Sprint in Slovacia, Raluca s-a impus la Open si a terminat pe 5 la general. ( timpul: o ora, 12 minute si opt secunde)

” A fost primul concurs dupa Run the lift. Podiumul ma asteptam sa fie altul. Nu stiu ce s-a intamplat in bazin, stiu doar ca era sa ma ajunga fata de pe locul 2 daca o lasam mai moale la ultimul bazin. Eu stiam ce pot la proba de ciclism si alergare si am dat maxim la aceste probe. Ma bazez pe probele acestea si asa am avut si avans. La inot putea sa ma intreaca oricine ,dar am dat tot ce am putut in acel moment si nu m-am oprit. Nu m-am uitat in spate, stiam ca sunt pe primul loc si imi doream sa raman asa. Nu aveam de gand sa cedez oricat de greu si de epuizata m-as fi simtit ,mai ales ca era pe final.”

Raluca TrincTriatlonul Aradului” a cuprins:

Triatlonul Multisport – 10 km ciclism, 5 km alergare, 400 m inot . Individual sau in echipa (stafeta de 2/3 persoane).

Cursa „​Triatlonul Alfa” pentru copii  parcurs doar individual– 2 km ciclism, 2 km alergare, 200 m inot.

Cros 2 km – FitAcademy  – 2 km alergare – premiere primele 3 persoane (masculin, feminin);

Triatlonul Aradului 2017, a fost o premiera petru Trinc anul acesta.

” A fost o cursa destul de dificila ,avand in vedere ca a plouat inainte si era umed. Am avut mare grija la ciclism, sa nu ne accidentam. Pe cat am fost de speriata de aceasta proba din cauza ploii, mi-a iesit cel mai bine dintre toate.  Proba pe care m-am bazat ca voi recupera cel mai mult si unde sunt in largul meu, era proba de alergare, care a fost putin mai dificila decat am crezut. Proba de inot si cea la care nu ma prea pricep, deoarece stiu sa inot doar bras si nu o fac prea bine, am reusit sa o inchei destul de epuizata. Am avut foarte mare noroc ca am avansat mult la ciclism si la alergare si asa m-am clasat pe podium cu un timp foarte bun pentru mine.”

Anul 2017 a fost un an foarte incarcat, cu foarte multe competitii si multe premiere care au surprins-o pe Raluca.

” Am inceput cu un concurs de ciclism, unde am avut de parcurs 200km , Beckecsaba-Arad -Arad-Beckecsaba si m-am clasat pe locul 2 la Open feminin. Urmatoarea competitie si cea mai asteptata a fost Semimaratonul Aradului, la care am avut un mic incident in timpul cursei si am pierdut podiumul la individual, dar ne-am clasat pe locul 2 la proba de maraton stafeta. Dupa recuperare am continuat la Cupa Aradului la ciclism. Am fost  pe locul 1.”

Raluca Trinc a continuat cu alergarea montana si a castigat : Casoaia Bike,Run&Fun 14km, Moneasa TrailRun 16km, Red Run Arad(cursa cu obstacole), Siria Vertical Race, Bizere 12km locul 1, Hercules Semimaraton locul 1 si Slovacia Spartan Race.

Autor: Ovidiu Petenghea