Victorii la înot pentru Ana Sibișeanu și Robert Badea, la Praga

0
435
Victorii la înot pentru Ana Sibișeanu și Robert Badea, la Praga
sursa FRNPM

Victorii la înot pentru Ana Sibișeanu și Robert Badea, la Praga. Cei doi înotători au reușit să termine probele la care au participat cu timpi foarte buni conform Club Sportiv Navi. Robert Badea a cucerit medalia de aur la cele două probe individuale, la 200 metri Spate și 400 metri Mixt. Alături de colegii lui, Robert s-a clasat pe doi la ștafeta de 4×100 metri Mixt.

Victorii la înot pentru Ana Sibișeanu și Robert Badea, la Praga. Ana Sibișeanu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, atât în proba sa individuală, 100m Liber, cât și în proba de ștafetă 4×100 metri Mixt.

Cea de-a doua reuniune a Campionatului Țărilor Central Europene pentru Juniori le-a adus sportivilor formați la NAVI încă două medalii. Ștafetele de 4×200 metri Liber, atât cea a fetelor, cât și cea a băieților s-au clasat pe treapta a doua a podiumului. Ana Sibișeanu și Robert Badea au fost componenți ai echipelor. În cadrul acestei probe, Ana a stabilit un nou record național în proba de 200 metri Liber la categoria de vârstă 14 ani.

Capitala Cehiei, Praga, găzduiește timp de două zile, în perioada 3-4 decembrie, Concursul Țărilor Central Europene pentru Juniori la care participă 150 de sportivi din nouă țări. Lotul României este format din 20 de sportivi, iar trei dintre aceștia sunt juniorii antrenați la NAVI, Robert Badea, Ana Sibișeanu și Mateen M. Sediq.

În noiembrie, au fost 24 de recorduri naționale la întrecerile de înot de la Otopeni. Juniorii antrenați la Club Sportiv Navi s-au remarcat la Campionatul Național de Juniori, Tineret și Seniori în bazin scurt.

Prima competiție națională desfășurată în noul bazin a strâns sportivi de la cluburi din toată țara. Timp de patru zile cei mai buni înotători români s-au întrecut la Otopeni. Sportivii participanți la probele de ștafetă au evoluat doar în reuniunile de după-amiază.

Pe AIMX  citiți și articole despre românii implicați în competiții de alergare. Detalii aici!