Ziua a 7-a la Mondialele de atletism. Rezultate pentru Panturoiu, Bobocea si Gag

245
Ziua a 7-a la Mondialele de atletism. Rezultate pentru Panturoiu, Bobocea si Gag

Ziua a 7-a la Mondialele de atletism a adus calificarea in finala pentru Andreea Panturoiu. Sportiva antrenata de Mihaela Nicoara la triplusalt a sarit  14,12 metri. A fost al 12-lea rezultat al seriei. Andreea a revenit dupa accidentare la Campionatele Nationale, din iulie, unde a castigat titlul pentru CSM Bucuresti.

Ziua a 7-a la Mondialele de atletism. Rezultate pentru Panturoiu, Bobocea si Gag
Mihaela Nicoara si Andreea Panturoiu

Ziua a 7-a la Mondialele de atletism. Panturoiu ajunge in finala, Bobocea a alergat in semifinala, iar Gag a evoluat in calificari la aruncarea greutatii.

La 1.500 metri Claudia Bobocea a terminat cursa in 4:18.25. A fost al 12-lea timp al seriei in care a concurat. Andrei Gag a facut parte din grupa B a calificarilor de la aruncarea greutatii. Sportivul antrenat de Ioan Zanfirache, a aruncat  greutatea la 20,50 metri. Sportivul de la CSM Bucuresti a terminat intrecerea pe locul 17.

Cel mai bun rezultat este pana acum bifat de Alin Firfirica. Aruncatorul roman la disc este pe locul 4 in lume! Suedezul Daniel Stahl a castigat titlul mondial si a sarbatorit sarind peste gardurile amplasate pe pista de la Doha pentru finala de la 400 de metri. Au mai castigat titluri mondiale luni seara: Beatrice Chepkoech la 3000 metri obstacole, Muktar Edris la 5000 metri si Mariya Lasitskene in fata ucrainiencei  Yaroslava Mahuchikh la saritura la inaltime.  Alin Firfirica a fost aproape de medalia de bronz. Alin a aruncat discul la 66.46 metri. Ocupantului locului 3, austriacul Lukas Weisshaidinger a aruncat discul la 66.82 metri. Vicecampion mondial la Doha, Federick Dacres a avut o aruncare de 66.94 metri. Singurul care a aruncat discul la peste 67 de metri a fost suedezul Daniel Stahl. Campionul mondial a aruncat 67.59!

Si Narcis Mihaila a reusit un rezultat excelent la Campionatul Mondial de Atletism de la Doha. S-a clasat in primii 10 marsaluitori din lume. Concursul a fost unul infernal din cauza caldurii si a umezelii chiar daca startul s-a dat cu o ora inainte de miezul noptii. 18 sportivi au abandonat pe parcursul cursei. Printre ei si superstarul Yonann Diniz. Francezul este detinatorul recordului mondial si medaliatul cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio.

Pe AIMX puteti citi AICI despre parcursul ciclistului Eduard Grosu. Aflati cum a castigat si cum a fost stopat dupa 24 de ore de la victoria de etapa.