Avram Iancu: „Impreuna suntem puternici.Traiasca, Romania!!!”

707

    Avram Iancu intra din nou in istorie. Romanul care a inotat Dunarea de la izvoare la varsare a fost nominalizat la titlul de inotatorul anului in ape libere ( Man Of The Year 2017). Nominalizarea a fost facuta de World Open Water Swimming Asociation. 13 oameni din inteaga lume se lupta pentru acest obiectiv. Castigator va fi desemnat sportivul cu ce cel mai mare numar de voturi. Luni dimineata Avram Iancu a sustinut o conferinta de presa in Bucuresti pe aceasta tema. aimx.ro va prezinta cele mai importante declaratii ale bibliotecarului din Petrosani .  

Il puteti vota pe Avram la titlul „Man of The Year” pana pe 1 ianuarie

Avram Iancu in fata Parlamentului Ungariei- Budapesta„Pe intreg cursul Dunarii am strigat de nenumarate de ori, de sute de ori, traiasca Romania! Impreuna suntem puternici! Eu chiar cred in forta poporului roman si sunt convins ca impreuna suntem puternici.”

„Nu stiu care va fi numarul total de voturi pe care il voi primi, dar sunt convins ca va fi un numar foarte mare. In 2015 acest titlu de „Man of the Year” a fost catigat cu 13 mii de voturi. Eu cred ca noi romanii suntem mult mai puternici.”

„Ca sa votati trebuie sa intrati pe site-ul www.worldopenwaterswimmingassociation.com. Este foarte simplu. La pozitia 5 este numele meu si numele Romaniei. Votul este on-line si se incheie la 1 ianuarie.”

Avram Iancu: „Am mari sanse sa castig. E unic in lume ce am facut.”

Avram Iancu- Dunare„Suntem 13 inotatori din intreaga lume care am intrat in aceasta cursa. Am fost nominalizati pe criterii de specialitate. Asa a considerat ascociatia mondiala ca astia 13 am realizat lucruri marete.”

„Am mari sanse de a castiga pentru ca performanta pe care am facut-o este unica in lume. Asistam la o premiera mondiala. Niciun alt inotator nu a facut asa ceva, dar asa cum am spus eu nu mai pot sa fac nimic. Ce am avut de facut am dus la bun sfarsit. Acum puterea sta in mainile romanilor care pot duce Romania acolo unde ii este locul. Eu am crezut si cred in valorile romanesti. Sunt convins ca foarte multi romani cred in aceste valori.”

„Trebuie doar sa ne mobilizam putin, sa afle cat mai multa lume si putem astfel sa fim si intr-un alt domeniu numarul 1 lume.”