David Popovici si Adrian Radulescu formeaza tandemul de aur la inot

418
David Popovici si Adrian Radulescu formeaza tandemul de aur la inot

David Popovici si Adrian Radulescu formeaza un tandem tanar care colectioneaza medalii la natatie. David Popovici face recorduri si vrea sa participe la Jocurile Olimpice. Va implini 16 ani in septembrie si are 1 metru 86 centimetri. In Azerbaijan, David a devenit campion european la jocurile rezervate tineretului. David Popovici s-a impus in proba de 100 metri liber. Sportivul antrenat de Adrian Radulescu a terminat cursa cu timpul de 49.82 secunde, ceea ce reprezinta un nou record al competitiei.

David Popovici si Adrian Radulescu fac antrenamente si doboara recorduri. La Baku victoria de la 100 metri liber a fost obtinuta cu timp de record national  la categoriile de varsta de 15, 16, 17 si 18 ani.

La categoria de 18 ani, precedentul record era de 49.87 secunde si apartinea lui Robert Glință! Despre evolutia lui Robert la Mondiale puteti citi pe AIMX aici!

David Popovici si Adrian Radulescu formeaza tandemul de aur la inotDavid Popovici invata la Colegiul National George Cosbuc. O scoala care i se potriveste personalitatii lui. David este extrovertit si a gasit mediul prielnic pentru ca spiritul sau liber sa se dezvolte.

David Popovici este foarte puternic mental! Legatura cu antrenorul lui, Adrian Radulescu se vede in rezultate. Inainte de fiecare cursa discuta strategia si David aplica sfaturile lui Adrian Radulescu.

Antrenorul lui David, Adrian Radulescu a facut inot de performanta de la 6 la 15 ani si a absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport. Adrian Radulescu  si-a facut si masterul in performanta sportiva. A fost bursier Erasmus in Danemarca si doctorand in stiinta sportului. S-a alaturat echipei Aqua Team in 2011 si este alaturi de Catalin si Iulia Becheru, fondator al clubului Navi.

David are un an senzational! A fost inotatorul revelatie la Nationalele din Bacau! David Popovici este cunoscut de catre ceilalti inotatori drept Kahuna (magician) supranume pe care i l-a dat fostul lui coleg Sabin Bonea. AIMX urmareste progresul lui David si va prezinta rezultatele care il transforma pe David intr-un inotator care poate transforma rapid visul olimpi c in realitate

Autor: Ovidiu Pețenghea