Giorgia Hagianu a castigat medalia de aur la Judo. Vesti despre tricolori de la Baku

0
948
Georgia Hagianu a castigat medalia de aur la Judo. Vesti despre tricolori de la Baku

Giorgia Hagianu a castigat medalia de aur la Judo, la Baku la Festivalul Olimpic al Tineretului European! In urma cu un an Giorgia, legitimata la CS Unirea Focsani era campioana europeana la cadeti in concursul de la categoria 40 de kg. de la Sarajevo.

Giorgia Hagianu a castigat medalia de aur in fata sportivei Muberra Gunes din Turcia. In drumul spre titlu Giorgia a trecut si de Ghjuliana Ballo din Franta.

Matei Alexandru a luptat la categoria -50 kg si a cucerit medalia de argint dupa finala disputata in fata lui Nika Bachiashvili din Georgia. Matei a trecut si de Ariel Shulman  din Israel  si de vicecampionul european de anul acesta de la Varsovia, Mykyta Holoborodko din Ucraina.

Anne Marie Brebinaru a intrat pe tatami la  categoria -44 kg. In primul meci Anne Marie a trecut de Anhelina Stryhun din Belarus. A urmat infrangerea in confruntarea cu turcoaica Merve Azak. In recalificari Brebinaru a invins-o pe Giorgi Giulia din Italia. In meciul pentru medalia de bronz, Anne Marie Brebinaru a pierdut cu rusoaica Marina Vorobeva.

Au mai concurat Ioan Dzitac la -55 kg si Iasmina Covaciu la -48 kg care s-au clasat pe locurile 9.

Giorgia Hagianu a castigat medalia de aur la Judo. Vesti despre tricolori de la BakuIn urma cu un an Georgia Hagianu, legitimata la CS Unirea Focsani era campioana europeana la cadeti in concursul de la categoria 40 de kg. de la Sarajevo.

In drumul spre aur Giorgia a trecut de ucraineanca Anastasia Balaban si de italianca Giulia Giorgi.

Giorgia Hagianu este multipla campioana nationala!

La actuala editie a Festivalul Olimpic al Tineretului European sportivele Georgiana Antuca si Ana Maria Pârvu au obtinut primele medalii pentru Romania – aur si argint – la lupte, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, de la Baku.

Pe AIMX puteti urmari si aprcursul Andreei Chitu catre Jocurile Olimpice. Detalii aici!

Sursa foto Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Autor Ovidiu Pețenghea