Liber la antrenamente la Snagov. Canotoarea secolului isi incurajeaza sportivii

110
Liber la antrenamente la Snagov. Canotoarea secolului isi incurajeaza sportivii

Liber la vaslit pentru primul val de sportivi din cadrul loturilor olimpice. Canotorii au intrat în cantonament închis de două săptămâni în bazele sportive de la Izvorani şi Snagov. Organizatorii sunt pregătiţi şi în cazul în care ar apărea cazuri de infectare cu COVID-19!

Liber pentru canotori pe lacul Snagov! După două luni şi jumătate în care s-au antrenat în siguranţă, acasă,  e timpul sa vasleasca pe lac!

Cei 149 de sportivi din cantonamente centralizate fac parte din loturile olimpice de canotaj (96 de sportivi), haltere (7), box (6), kaiac-canoe (5), judo (12), lupte (12), gimnastică artistică (6), nataţie (5).

Pentru Elisabeta Lipa, presedintele Federatiei Romane de Canotaj incep calculele pentru Tokyo 2021

Avem trei Campionate Europene la diferite categorii, programate pentru toamna acestui an. Avem obiective mari si in acest an, chiar daca nu mai avem Jocurile Olimpice.” Elisabeta Lipa

In anul 2000, Elisabeta Lipa a fost declarata de federația internationala de specialitate cea mai buna canotoare a secolului XX.

„Revenirea canotorilor la CSN Snagov (Baza Nouă) a fost posibilă după o amplă testare, demers realizat printr-o mobilizare exemplară a 21 de Direcţii Judeţene de Sănătate Publică şi a Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, de care aparţin sportivii.

Ambulanţele şi echipajele DSP i-au vizitat acasă pe fiecare dintre canotori pentru efectuarea testelor, iar odată ce au primit rezultatul şi acesta a fost negativ, sportivii s-au putut întoarce la Complexul Sportiv Naţional Snagov. La intrare aceştia au semnat şi o declaraţie pe proprie răspundere.

Cantonamentul se va desfăşura în condiţii de maximă siguranţă graţie acestei testări, dar şi mulţumită personalului bazei care ajută la bunul mers al activităţii sportive.

Liber la antrenamente la Snagov. Canotoarea secolului isi incurajeaza sportivii

Nu doar sportivii au fost testaţi de COVID-19, ci şi întreg personalul de la CSN Snagov. Pe toată perioada cantonamentului, sportivii nu vor părăsi deloc baza, iar personalul se schimbă o dată la 14 zile”, comunicatul Federaţiei Române de Canotaj.

Pe AIMX cititi aici si despre anularea UTMB.