Meciuri și trofee obținute în decembrie de jucătorii de tenis de masă

193
Meciuri și trofee obținute în decembrie de jucătorii de tenis de masă
Federația Română de Tenis de Masă

Meciuri și trofee pentru Bernadette Szocs la final de an pe plan intern. Și Alexandru Cazacu s-a remarcat și a câștigat Cupa României la seniori!

Meciuri și trofee la Buzău. Au fost organizate turneele din Cupa României și Campionatul Național individual de tineret.

Au fost două finale spectaculoase, între frații Chirița, respectiv cu protagonistele Andreea Dragoman și Elena Zaharia, iar la finalul anului noii campioni și-au primit medaliile. Cristian Chirița de la CSA Steaua București l-a învins pe Iulian Chirița de la CS Voința Câmpulung. Medaliile de bronz i-au revenit lui Rareș Șipoș de la CSM Gloria Buzău și lui Darius Movileanu de la CSA Steaua București.

Andreea Dragoman de la CSA Steaua București a învins-o pe Elena Zaharia de la LPS Constanța. Medaliate cu bronz au fost Tania Plaian de la CSM Bistrița și Adela Struna de la CSM Bistrița.

Seria competițiilor de la Buzău a continuat cu meciurile din turneul pentru Cupa României la tineret. Andreea Dragoman și Darius Movileanu au câștigat!

Andreea Dragoman de la CSA Steaua București a învins-o pe Tania Plaian de la CSM Bistrița. Medaliate cu bronz au fost Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu de la LPS Constanța. Darius Movileanu de la CSA Steaua București l-a învins pe colegul Eduard Ionescu. Au fost pe treapta a treia a podiumului Iulian Chirița de la CS Voința Câmpulung și Cristian Chirița de la CSA Steaua București.

Alexandru Cazacu a câștigat Cupa României la seniori în fața stelistului Darius Movileanu. Rareș Șipoș de la SCM Gloria Buzău și Dragoș Bujor de la CSA Steaua București au fost pe podium.

Bernadette Szocs de la CSA Steaua București a învins-o pe colega Andreea Dragoman. Jucătoarele de la CSM Bistrița au urcat pe podium Tania Plaian și Adela Struna.

Vineri a fost programat loc Top 16 la Seniori, în sala Clubului Sportiv Școlar Buzău

Pe AIMX aflați aici și vești de la Campionatele Europene de gimnastică.