Nicolae Soare şi Ancuţa Bobocel au câştigat Semimaratonul Bucureşti.

528
Nicolae Soare şi Ancuţa Bobocel au câştigat Semimaratonul Bucureşti.

Nicolae Soare şi Ancuţa Bobocel au câştigat, duminică,întrecerile pe distanţa de 21,097 kilometri din cadrul Semimaratonului Bucureşti. Alexandru Corneschi a câştigat cursa de 10 km, desfăşurată sâmbătă în cadrul Semimaratonului Bucureşti, cu timpul de 30 minute 19 secunde. Mihaela Botnari s-a impus în 38 minute și 51 secunde.

Nicolae Soare şi Ancuţa Bobocel, respectiv Alexandru Corneschi  și Mihaela Botnari au fost remarcați la probele evenimentului bucureștean. Participanţii au ţinut un moment de reculegere în memoria multiplului campion olimpic la canoe, Ivan Patzaichin!

Nicolae Soare şi Ancuţa Bobocel au câştigat Semimaratonul Bucureşti.
sursa Bucharest HALF MARATHON

Nicolae Soare, campion naţional la semimaraton, a încheiat cursa cu timpul de o oră, 5 minute şi 23 de secunde. Sportivul de 29 de ani a fost urmat de Marius Viorel Ionescu (o oră, șapte minute, 39 secunde. Pe trei a fost Laurens Vanderlinden din Belgia (o oră 8 minute, două secunde).

Sportiva de 33 de ani, Ancuţa Bobocel s-a impus la semimaraton într-o oră, 14 minute şi 6 secunde. Podiumul a fost completat de Mădălina Florea (o oră, 17 minute, 34 secunde. Roxana Elisabeta Rotaru a încheiat pe trei după o oră. 18 minute și 25 secunde).

Cursa de ştafetă desfăşurată tot duminică a fost câştigată de echipa MTB (o oră, 9 minute și 49 secunde).

Alexandru Corneschi a câştigat cursa de 10 kilometri, sâmbătă în cadrul Semimaratonului Bucureşti, cu timpul de 30 minute 19 secunde.

Pe locul secund s-a clasat Andrei Livezeanu (34 minute, 32 secunde), iar al treilea a sosit Nicu Costinel Dumitru (34 minute, 57 secunde).

Mihaela Botnari a câștigat în 38 minute, 51 secunde! Elena Alexandrescu a terminat după 39 minute, 57 secunde. Alexandra Corina Cotenciu a fost a treia cu timpul 41 minute și cinci secunde.

La 5 kilometri s-a impus Liviu Ioniţă, în 16 minute, 10 secunde, urmat de Alin Pop, 21 minute, 25 secunde și de Cristian Niţoiu, 21 minute, 35 secunde.

La feminin s-a impus britanica Amy Pickworth, în 20 minute 57 secunde, urmată de Ina Cristina Ilie cu finish în 22 minute și două secunde.

Pe AIMX aflați aici vești despre românii implicați în Turul României la ciclism.