20 de ani de participări la competițiile FIS pentru Toma Mortila

0
187
20 ani de participări la competițiile FIS pentru Toma Mortila

20 de ani de participări la competițiile FIS pentru Toma Mortila. Este cel mai în vârstă câștigător all time de FIS NC ( Campionatele Naționale) la 43 ,45 și 46 de ani!

20 ani de participări la competițiile FIS pentru Toma Mortila

20 de ani de participări la competițiile FIS pentru Toma Mortila care a obținut cele mai multe podiumuri internaționale all time în FIS NC!

A fost un sezon de excepție! Toma Ridertoma Mortila s-a bucurat foarte mult de senzația pe care a avut-o la ultimele concursuri. Din pasiune a reușit performanțe în Snowboard.

Mortila este campion național după întrecerea GS snowboard FIS la Popova Šapka un vârf din Macedonia de Nord. Se află la peste 1.780 de metri deasupra nivelului mării și este o stațiune de schi din Macedonia de Nord. 

Mortila este campion național după întrecerea GS snowboard FIS la Popova Sapka

Mortila este campion național după întrecerea GS snowboard FIS din Macedonia de Nord.

Recent, România a obținut 5 medalii și calificări în Cupa Mondială. Dana Ioana Popescu și-a asigurat calificarea în Cupa Mondială de Snowboard și în sezonul următor 2023-2024!

România a obținut 5 medalii și calificări în Cupa Mondială la Snowboard

România a obținut 5 medalii și calificări în Cupa Mondială după participarea în Serbia la întrecerile de la Kapaonik, la Snowboard.

La slalom, Dana a întrecut-o pe Sanja Spasovska din Macedonia de Nord. Top trei a fost completat de Andjela Djogic din Serbia.

La Slalom Uriaș, Dana s-a impus în fața reprezentantelor din Macedonia de Nord, Sanja Spasovska și Eva Bashovska.

Adrian Teodorescu a câștigat la Slalom Uriaș. Reprezentantul României a fost urmat de grecul Ioannis Doumos. Top trei a fost completat de Toma Andrei Mortila Zaharescu.

La Slalom, Toma Ridertoma Mortila a câștigat în fața grecului Ioannis Doumos. Pe trei a fost Aleksandar Kacarski din Macedonia de Nord și pe patru a încheiat Adrian Teodorescu.

A fost o întrecere FIS Snowboard Race .

Bucură-te de primăvară, în natură, cu alergare și peisaje superbe la competiția www.urmepeplay.ro !

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea