24 de recorduri naționale la înot în bazin scurt. Performeri CS Navi!

15
24 de recorduri naționale la înot în bazin scurt. Performeri CS Navi!
sursa blog.csnavi.ro

24 de recorduri naționale la întrecerile de înot de la Otopeni. Juniorii antrenați la Club Sportiv Navi s-au remarcat la Campionatul Național de Juniori, Tineret și Seniori în bazin scurt.

24 de recorduri naționale în bazinul de 25 de metri, rezultate obținute în perioada 10-13 noiembrie la Complexul Sportiv de Natație Otopeni.

Prima competiție națională desfășurată în noul bazin a strâns sportivi de la cluburi din toată țara. Timp de patru zile cei mai buni înotători români s-au întrecut la Otopeni. S-au organizat câte 3 finale, pentru fiecare categorie, în următorul sistem: finala C, destinată doar juniorilor, finala B, destinată categoriilor de juniori și tineret și finala A, denumită finala mare, în care au acces toate categoriile de vârstă. Probele de ștafetă și probele individuale de 1500 metri liber masculin, 800 metri liber feminin și 400 metri mixt (atât masculin, cât și femini) s-au desfășurat în sistemul seriilor contracronometru. Sportivii participanți la probele de ștafetă au evoluat doar în reuniunile de după-amiază.

Sportivii antrenați la NAVI, CSA Steaua, CS Dinamo, CSS7 Dinamo și CSM Ploiești au cucerit un total de 58 de medalii individuale și 8 medalii la probele de ștafetă. De asemenea, au fost doborâte 24 recorduri naționale.

Chiar dacă fac parte încă din categoriile de juniori și de tineret, ei au reușit să cucereasă medalii și la nivelul seniorilor.

24 de recorduri naționale la înot în bazin scurt. Performeri CS Navi!
sursa FRNPM
  • Sibișeanu Ana (juniori, 2008)

200 metri liber- loc 2 seniori, loc 1 tineret, loc 1 juniori (record național 14, 15 ani).

400 metri liber- loc 3 seniori, loc 2 tineret, loc 2 juniori.

800 metri liber- loc 3 seniori, loc 3 tineret, loc 3 juniori.

100 metri mixt- loc 1 tineret, loc 1 juniori (record național 14 ani).

100 metri liber- loc 2 juniori.

4×50 de metri mixt combinat- loc 3 juniori.

4x 50 de metri liber feminin- loc 2 seniori, loc 2 tineret.

Clasament general- loc 3 tineret, loc 3 juniori.

Despre ceilalți sportivi citiți aici!

Pe AIMX  citiți și articole despre românii implicați în competiții de alergare. Detalii aici!