6 medalii castigate la Europenele de atletism Masters! Aurul vine de la Florina Marin, la Madrid

810
6 medalii castigate la Europenele de atletism Masters! Aurul vine de la Florina Marin, la Madrid

Avem medalii castigate de tricolori inca din prima zi de intreceri la Europeanul din capitala Spaniei. Au fost doua medalii! Una de bronz prin Adrian Neagu la saritura in lungime (categoria de varsta 60 de ani). Lupu Cosmin a castigat medalia de argint in aceeasi proba dar la categoria de varsta 40 de ani.

Doua medalii castigate de romani in prima zi la Madrid!

Cosmin Lupu a castigat medalia de argint cu 6.39m., iar  la categoria 60 de ani, Adrian Neagu a castigat medalia de bronz ( 5.24m.)

Doua medalii au fost castigate si in a doua zi de la Europeanul de atletism Masters de la Madrid.

Cel mai bun rezultat pentru Romania, dupa 3 zile ramane in urma evolutiei Florinei Marin care a castigat concursul la lungime (categoria 40 de ani). A fost un concurs foarte bun pentru reprezentantele Romaniei fiindca pe locul doi a terminat Nicoleta Busuioc.

Adina Gheorghiu a cucerit medalia de argint la  60m. tot la categoria  40 de ani. Florina Marin a terminat pe 3 si este singura reprezentanta a Romaniei cu doua medalii castigate la Madrid pana vineri.

Adina Gheorghiu are insa sansa  sa o egaleze pe Florina. Primul timp in finala ii da o noua sansa la podium Adinei Gheorghiu.

In program sunt si intrecerile la garduri si finala la 200m, iar dimineata zilei de vineri o gaseste de la ora  10 in program pe nonogenara Elena Pagu inscrisa la 5km mars pe sosea.

Joi seara Rodica Tudor  Mateescu a terminat la triplu salt  (categoria 45 de ani) pe locul 4.

Intram in cea de a 4-a zi de competitie la Madrid cu 4 recorduri stabilite la nivel mondial. Mai sunt contabilizate 7 recorduri europene!

Aimx va prezinta rezultatele de referinta!

Angela Copson a reusit pentru Marea Britanie  un record mondial (12:49,26) la  3000m.,(categoria  70 de ani). La nivelul de varsta 60 de ani, Oleg Fedorko, din Ucraina si-a imbunatatit recordul mondial la inaltime,  1,74m. stabilit in urma cu un an la 1,78m.

Germanul  Wolfgang Ritte a sarit cu prajina 3,96m. la categoria de varsta 65 de ani. La triplu salt  un alt german Klemens Grissmer a reusit  11,93m. la nivelul de varsta 65 de ani pentru un nou record mondial.

Autor: Ovidiu Pețenghea