6 zile de alergare pentru Adrian Bontiu:”Vreau sa stau cat mai mult pe bucla aia „nenorocita””

80

Adrian Bontiu, 33 de ani, a ajuns in Statele Unite ale Americii pentru ultramaratonul dintre ani: Across the Years,Phoenix, Arizona. Participa, la fel ca Nicu Buceanu, in proba de 6 zile. Startul e programat pe 28 ianuarie, iar finishul pe 3 ianuarie. Sunt 4 ani si 7 luni din momentul in care a „gustat” pentru prima data din emotiile si durerile unui multi day. Atunci a alergat 306,44 k in 106 ore. aimx.ro va face deplasarea in SUA, intr-un demers jurnalistic unic pentru Romania la o astfel de competitie, pentru a va tine la curent, EXCLUSIV, cu tot ceea ce este relevant la un concurs de o asemenea anvergura si pentru a va prezenta evolutia romanilor.

Adrian Bontiu a participat la 15 ultramaratoane de-a lungul ultimilor 4 ani si jumatate

Nascut la Reghin, Adrian Bontiu este un sportiv amator. Sportul este doar un hobby in care investeste insa multa pasiune. „Daca nu ai motivatie e degeaba” spunea alergatorul intr-un interviu aimx.ro. Acum e mai motivat si mai nerabdator ca niciodata sa inceapa competitia.

” Vin dupa o pauza destul de lunga. Nu am mai alergat intr-un concurs din august 2020. Am sa fac tot posibilul sa iasa bine, sa obtin un rezultat care sa ma satisfaca. Va fi al 4 lea concurs de 6 zile pentru mine” a declarat Adrian Bontiu, in exclusivitate, pentru aimx.ro.

Cel mai bun rezultat pe aceasta distanta a fost de 608 kilometri.

„Ma voi uita pe numarul de kilometri si pe clasament de-abia prin ziua a patra. Nu e o cursa in care sa simt vreo presiune. Vreau sa fac eu, pentru mine, anumite lucruri mai bine decat pana acum. Sa vad daca experienta pe care o am ma va ajuta sa duc cursa asta mult mai bine” a mai punctat alergatorul de 33 de ani.

Adrian Bontiu la Atena

6 zile de alergare pe o bucla de 1,6 kilometri. „O cursa de soareci” ar pune unii, o nebunie ar completa altii…Adi o vede insa ca pe competitie scurta in care e foarte greu sa recuperezi daca din diferite motive lucrurile nu merg conform planului.

Daca la alte competitii eram focusat sa fac cat mai multi kilometri si au fost niste dezamagiri la final acum vreau doar sa stau pe bucla aia „nenorocita” cat mai mult. Nu ma intereseaza locul din clasament, adversarii…. Vreau doar sa ma duc inainte cat pot de mult. Sper sa raman cu capul limpede si mintea lucida. Stiu ca trebuie sa fiu mult mai concentrat si mai focusat. Asta vreau sa schimb fata de alte competitii.”

Tot pe aimx.ro poti citi si despre performanta pe care doreste sa o realizeze Nicu Buceanu la Across the Years, AICI!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire