Adina Diaconu este de 7 ani cea mai buna sportiva la tenis de masa

356
Adina Diaconu este de 7 ani cea mai buna sportiva la tenis de masa

Adina Diaconu este de 7 ani cea mai buna sportiva la tenis de masa in judetul Olt. Ultima competitie la care a participat anul acesta sportiva din Slatina a fost in SUA. Adina a terminat pe 3 la U21 turneul US Open de la Fort Worth.

Adina Diaconu este de 7 ani in topul sportivilor din Olt. Campioana europeana cu echipa, dubla campioana nationala, medaliata cu bronz la US Open, Adina Diaconu este sportiva anului 2019, cu un punctaj dublu fata de ceilalti sportivi din Olt.

Diaconu este campioana europeana la nivel de varsta sub 21 de ani la tenis de masa. Performanta a fost obtinuta in Portugalia. Adina Mihaela Diaconu nu i-a dat nicio sansa adversarei din finala, Maria Malanina. Rusoaica a fost invinsa de Diaconu cu 4 la 0! Adina s-a calificat in a doua finala de simplu intr-un concurs european, in aceeasi tara, in acest an! Daca la Openul Portugaliei a cucerit medalia de argint, Adina a castigat la Europeanul U21 titlul de CAMPIOANA!

Adina Diaconu este de 7 ani cea mai buna sportiva la tenis de masaAdina a incheiat in topul sportivilor cu 313 puncte in fata colegei de la lotul national, Irina Ciobanu (142 puncte). Jucatoarele de la tenis de masa au fost urmate in top de atletul Andrei Neagoe cu 94 de puncte. Boxul o are pe Gabriela Ene in top 4 cu 75 de puncte.

Luca Costea  de la taekwondo a terminat pe 5 cu 44 de puncte.

Andrei Savu sportiv la lupte greco-romane a fost pe 6 cu 39 de puncte.

Alti doi luptatori la greco Florin Ghiorghe si Robert Negru au intrat in Top 10 unde ii gasim si pe atletii Daniel Budin si pe Pavel Nichituș.

Adina Diaconu este de 7 ani cea mai buna sportiva la tenis de masaAnul acesta Romania si-a aparat titlul european la tenis de masa! Adina a fost selectionata de Viorel Filimon in echipa cu Elisabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs si cu Irina Ciobanu. Romania a cucerit titlul cu numarul 5 dupa reusitele din 1992, 2002, 2005 si 2017.

Pe AIMX puteti citi si despre sportivii romani care se afla pe primul loc in Cupa Europei la bob! Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea