sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXHaos organizatoric la Atena!!! Adrian Bontiu alearga pana la final

Haos organizatoric la Atena!!! Adrian Bontiu alearga pana la final

 Haos la Atena! Organizatorii se contrazic in decizii! Directorul concursului a hotarat ca ultramaratonul sa se desfasoare pana la capat. Astfel, cele doua curse de 1000 de mile si 1000 de kilometri continua pana sambata. Adrian Bontiu alergase pana joi la pranz(ora 12), 605 kilometri. 

Adrian Bontiu  Marti cei 4 concurenti aflati in concurs erau intrebati de unul dintre organizatori daca sunt de acord ca ultramaratonul sa se opreasca joi la ora 14. Toti au fost de acord si au continuat alergarea cu acest gand. Comunicarea dintre organizatori ar fi lipsit insa cu desavarsire, iar decizia luata de unul dintre ei nu a fost transmisa si superiorului sau. „Nici nu se pune problema. Se alearga asa cum era stabilit initial”, s-ar fi exprimat miercuri dupa amiaza directorul cursei la auzul vestii. Adrian Bontiu a aflat de „scimbarea de macaz” abia joi dimineata de la ceilalti concurenti.

„Nu exista colaborare între organizatori. Unul zice ceva și celalat altceva. Bine, asta nu ar trebui sa ne afecteze pe noi din cursa… Noi trebuie sa ne vedem de treaba, dar cel mai supărător lucru este ca nu avem asistenta medicală si nici macar gheata”, a declarat Adrian pentru aimx.ro.

„Eu nu vorbisem cu directorul cursei.Am aflat de la colegii de alergare azi dimineața ca le-ar fi spus ieri ca nici nu poate fi vorba de așa ceva.Probabil eu eram la somn. Pararea mea, greșeala a fost a celui care a hotarat sa reduca perioada de concurs fara sa se consulte cu „șeful” sau și mai mult de atAt ne-a si comunicat-o.”

Adrian Bontiu are ca obiectiv 800 de kilometri pana la final. S-ar multumi insa si cu 750.

Dupa clipele dramatice prin care a trecut in seara de luni Adrian se simte mult mai bine. S-a odihnit mult mai mult in ultimele doua zile. „Ideal ar fi sa ajung la 800 de kilometri, dar m-as mulțumi și cu 750 de kilometri. Cred ca ce e peste 700 de kilometri intr-un concurs de 10 zile este un rezultat destul de bun”, a precizat pentru site-ul nostru ultramaratonistul din Reghin.

Autor: Vlad Lucian Arhire

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE