Hai, „Alergăraș”, până la Fagăraș !!!

94

Făgărașul strânge prietenia cu alergarea. Romanii au posibilitatea să descopere magia Țării Făgărașului pe 26 iunie. Sunt curse pentru toate „gusturile”: de la 300 de metri pana la 40 de kilometri. De la copii de 2 ani până la veterani, arătăm că adidașii sunt mai ieftini decât medicamentele, iar antrenamentele sunt mai plăcute decât tratamentele„, transmit organizatorii.

Alergăraș e puntea dintre alergătorii din toată România și frumusețile din jurul Făgărașului.

Concurentii au posibilitatea sa aleaga din 9 curse. Este o competitie gandita sa fie la indemana oricui.

View de pe unul dintre traseele de la „Alergăraș”


  „Credem că sportul în aer liber e mai mult decât efort. Credem că alergarea devine altceva atunci când o percepi cu toate simțurile.
Credem că savurezi deplin evenimentele sportive în aer liber atunci când spectacolul vizual îți încântă sufletul și transformă efortul în bucurie. Din această viziune vine Alergăraș în Făgăraș și la spectacol vizual te așteptăm, în primul rând, pe 26 iunie”, mai spun cei care organizeaza „Alergăraș”.

Alergăraș e și puntea dintre generații: misiunea asumată, prin cele 3 curse gratuite, este de a invita la mișcare copiii și vârstnicii, inclusiv împreună, în cursa pe echipe. In acelasi timp competitia se adreseaza atat alergatorilor de trail, cat si celor de asfalt.

Pentru toate cursele, participanții se pot inscrie exclusiv pe website-ul evenimentului: https://alergaras.ro/ma-inscriu/, neacceptându-se înscrieri la fața locului. Traseele sunt disponibile pe www.alergaras.ro în meniul CURSE.

„Am ales trasee ce pun în valoare centrul istoric al Făgărașului, Cetatea Făgăraș, care este printre puținele din Europa atât de bine conservate, trasee pe care alergi prin lunca Oltului și pe dealuri, trasee care pun accent pe peisaje superbe, prea puțin cunoscute chiar și de localnici, trasee care ies de pe rutele accesibile pe roți și te duc pe unde alergătorii au exclusivitate la spectacolul vizual” – organizartorii „Alergăraș”.

Tot pe aimx.ro poti citi si despre conditiile in care se vor desfasura maratonul si semimaratonul Bucurestiului, AICI !

Autor: Vlad Lucian Arhire