joi, februarie 22, 2024
AcasăALERGAREAlergare de 24 de ore! Romanii concureaza pentru baremul Europeanului din mai

Alergare de 24 de ore! Romanii concureaza pentru baremul Europeanului din mai

Alergare de 24 de ore in Germania, cu romani la start! Obiectivul pe care il au Marian Neagu, Liviu Bica, Claudiu Cristian Gorgan si Vasile Tilibasa este sa bifeze numarul de kilometri limita pe care ii au in target si la Europeanul de la Timisoara.

Baremul pentru barbati este de 175 de kilometri la o competitie de alergare de 24 de ore. In timp ce in concursul feminin baremul stabilit este de 150 de kilometri. Sunt luate in calcul doar performantele din 2016 pana in prezent. Ultraatletul trebuie sa-si confirme rezultatul printr-un link catre pagina unde apare rezultatul sau. Data limita pentru imbunatatirea rezultatelor este 31 martie 2018.

Lotul Romaniei va fi format din maximum  9 sportivi la fiecare categorie pentru Europeanul din Mai.

Alergare de 24 de ore in Germania, pe un traseu de aproximativ 2,4 km din Wertwiesenpark, in orasul Heilbronn. 

Romanii alearga in sud-vestul Germaniei pe malul raului Neckar.

 

Claudiu Gorgan este un maratonist din Satu Mare care a facut trecerea la ultra-maraton. Liviu Bica si-a planificat cu grija pasii in cariera. Alergarea e totul pentru el si o zi fara fuga e o zi trista. Nu concepe viata fara alergare.

O alergare de 24 de ore la evenimentul german aduce participantilor sansa sa alerge cat pot intr-un circuit.

Fiecare poate decide  la ce ora va incepe efortul, astazi dupa ora 10.00. De asemenea pentru evenimentul din weekendul 17-18 Martie, participantii decid singuri in decursul celor 24 de ore, cand si cat sa ia pauze.

Alergare de 24 de ore si cu impact umanitar!

Evenimentul din Germania aduce sansa iubitorilor de sport si natura sa doneze pentru proiectul de construire a unui centru comunitar intr-un  sat din Nepal. Proiectul face parte din activitatea unei organizatii numite Jamunapur Help Society. Centrul comunitar isi propune sa ofere o mai buna ingrijire medicala si financiara locuitorilor din Jamunapur si zonei inconjuratoare.

Alergarea de 24 de ore ii starneste motivatia lui Gorgan care alearga si lupta astfel pentru cei care spera poate la o ultima sansa. Asa a alergat si in tara pentru copiii care lupta cu cancerul. Gorgan alerga pentru MagiCAMP.

Autor: Ovidiu Pețenghea

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE