S-au deschis inscrierile pentru concursul de alergare din „padurea portocalie”.

283

Baneasa Forest Run are programata a patra editie in data de 3 noiembrie. Concursul de alergare din nordul Bucurestiului atrage ca un magnet. 1500 de participanti s-au aflat la start in primavara. Un succes a fost si cursa family de 3 kilometri. Iar organizatorii doresc sa o transforme intr-o cursa permanenta.„Prima editie a acestei curse a fost un cumul de energie si veselie din partea familiilor care au venit cu copii de toate varstele”a declarat Theodor Manolache, organizatorul Baneasa Forest Run.

In cadrul Baneasa Forest Run mai poti alerga pe trasee de 11 si 21 de kilometri

Baneasa Forest RunPeste 500 de concurenti s-au inscris deja la a patra editie a Baneasa Forest Run. Cea mai „vanata” proba pana in acest moment este cea de cros, 11 kilometri. Noutate acestei editii consta in faptul ca alergatorii pot alege sa sustina doua cauze sociale. Pot dona sume de bani la inscrierea in competitie. Donatiile merg către MagiCAMP și către Hope and Homes for Children.

Băneasa Forest Run este un eveniment  ajuns la cea de-a patra ediție. Este despre alergare de placere, despre miscare in natura pe potecile padurii din oras, despre socializare cu ceilalți participanti la finalul cursei, intr-o atmosfera prietenoasa.

 “Dupa o prima editie Predeal Forest Run cu provocari si satisfacții pe masura, ne intoarcem acasa, in Padurea Baneasa, intr-un peisaj de toamna de neratat. Revenim cu zambetul pe buze si vrem sa-l dam mai departe alergatorilor, celor mari si celor mici, copiilor sustinuti de MagicCAMP si Hope and Homes for Children, voluntarilor inimosi care fac din fiecare eveniment un succes. Alergam de placere ramane deviza noastra, iar faptul că putem face asta pe potecile padurii din oras este minunat!”, crede Theodor Manolache, organizator.

Te poti inscrie si tu, aici!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire