Alexandra Ojog se remarcă la Open Crossfit Games 2021

124
Alexandra Ojog se remarcă la Open Crossfit Games 2021

Alexandra Ojog se remarcă la Open Crossfit Games 2021! A câștigat la categoria 35-39 de ani. La general din România a fost pe 47 în Europa (din peste 3500 de participante).

Alexandra Ojog se remarcă din nou! Are un palmares remarcabil:este Fitness Woman în România!

”Sunt bucuroasă pentru că m-am calificat în sferturile de finală, dar tristă pentru că nu știu dacă voi putea să particip, deoarece sălile sunt închise (nu am unde să susțin proba) iar pregătirea mea se rezumă doar la antrenamentele din parc ( ceea ce nu este suficient). Acestă experiență, trăită cu foarte multe emoții intense, m-a construit mai puternică! Voi continua să îmi susțin antrenamentele în orice condiții, dar nu voi renunța niciodată la crossfit. Prin sport am reușit sa mă descopăr și să fiu conștientă de puterea mea interioara!”

Alexandra Ojog colaborează cu Alain Riccaldi.

Alexandra Ojog se remarcă la Open Crossfit Games 2021

”Multă recunoștință tuturor celor care au pus „o cărămidă sau mai multe” la construirea mea ca atlet! Fiecare persoană are un loc special în inima mea! Mult respect și multe mulțumiri antrenorului meu, Alain Riccaldi. De 9 luni îmi face programarea antrenamentelor foarte bine structurată și mă ajută să performez! Coach, (@teamriccaldi) împreună am reușit !!!!!!! Vom continua cu munca grea pentru a ne îndeplinii toate obiectivele. Mulțumesc din suflet familiei, tuturor celor care mă susțin și îmi sunt alături, în special fetelor mele pe care le antrenez.”-Alexandra Ioana Ojog pe pagina de socializare

Alexandra Ioana Ojog are câștigate în 2017 și 2018 titlurile de Fitness Woman în România. Alexandra a început să practice fitnessul la 31 de ani! Acum este personal trainer, face sport și inspiră lumea să facă mișcare și sport. Alexandra Ioana Ojog a făcut trecerea de la contabilitate, consilier în domeniul vânzărilor de mașini la o viață dedicată sportului, mișcării și sănătății.

În palmaresul Alexandrei se regăsesc multe alte realizări despre care citiți pe AIMX aici!