Clasări pe podium pentru sportivii de la CSM-LPS Bistrita la Schi-Fond si Biatlon

129
Clasări pe podium pentru sportivii de la CSM-LPS Bistrita la Schi-Fond si Biatlon
sursa Elena Reit Lagusis

Clasări pe podium pentru sportivii de la CSM-LPS Bistrita la Campionatele Naționale de Schi-Fond si Biatlon. Florin Iftimie și Ionuț Dan au câștigat la sprint echipe, la juniori 1. Flaviu Păvălean și Hanganut Darius au fost pe locul doi la sprint pe echipe juniori 1. Petrică Hogiu și Ștefan Hangan au fost pe locul trei la sprint pe echipe la seniori. Florin Iftimie a fost pe locul doi la sprint, la juniori 2. Aceeași poziție a fost obținută de Flaviu Pavalean la sprint, juniori unu. Ștefan Hangan a fost pe trei la sprint, la juniori unu.

Clasări pe podium pentru sportivii cluburilor din Bistrița și Baia Sprie la Cheile Grădiștei în proba de ștafetă.

Sportivii de la C.S.S. BAIA SPRIE au obținut un titlu de campion național și unul de vicecampion national! Locul 1 și locul 2 la junioare I la prima ștafetă au fost atinse de sportivele Gherghel Delia si Dogaru Andreea, iar a doua clasare s-a obținut prin Gherghel Ana si Toma Maria.De asemenea la categoria juniori I, sportivii de la CSS Baia Sprie care au obținut locul 4 cu ștafeta formată din Morar Sergiu si Ungur Raul.

Anul trecut. Otto Schultz a câștigat proba de 3 kilometri clasic la Campionatul Național de schi fond de la Predeal, Valea Râșnoavei. Otto Artur Schultz a terminat după 9:39:30.4 și a câștigat titlul la juniori. Otto a fost urmat de Ștefan Paul Gherghel în 9:38:00.8. Al treilea junior în clasament a fost Robert Ștefănuță Borcea care a încheiat în 9:36:30.2.

Sportivii legitimati la CSȘ Baia Sprie, sunt elevi la LPS
Baia Mare, Colegiul Tehnic “Pintea Viteazul” Cavnic, Colegiul Tehnic de
Transporturi Auto Baia Sprie, Școala Gimnazială Baia Sprie, Școala Șurdesti, și sunt antrenați la secția biatlon și fond de Marin Ananie, Petru Iring, Eftimie Pop și George Scurtu.

Pe AIMX aflați aici mai multe vești din sporturile de iarnă!

Autor: Ovidiu Pețenghea