Alice Perjoiu e campioana nationala la juniori. Paul Georgescu a felicitat-o

0
765
Alice Perjoiu e campioana nationala la juniori. Paul Georgescu a felicitat-o

Alice Perjoiu e triatlonista la Seven sport club. A colaborat cu Paul Georgescu, iar acum Flavio, antrenorul cubanez de la Seven o sfatuieste pe Alice.  La categoria Juniori, Alice a castigat in fata Andreei Iordache. Alexia Scurtu a fost pe trei. Antoanela Manac s-a impus la open feminin dupa 750 de metri inotati in Marea Neagra. A parcurs 20 de kilometri pe bicicleta si a incheiat cu 5 kilometri de alergare. A incheiat in o ora, 10 minute si 8 secunde!.

Alice Perjoiu e cea mai bună cadeta a anului 2019 si campioana nationala la triatlon la juniori anul acesta

Alice a facut parte din Stafeta „Romania”. 84 de inotatori au reusit sa treverseze, SOLO, Canalul Manecii in 2019. Alte 36 de stafete au parcurs distanta Dover-Calais. „Romania” s-a aflat printre ele, iar realizarea a fost si mai aplaudata pentru ca 4 din cei 6 componenti au fost copii. 

Alice Perjoiu e campioana nationala la juniori. Paul Georgescu a felicitat-o
Credit foto Radu Cristi

”E o fata speciala! Nu am mai colaborat dupa participarea in Canalul Mânecii. A facut un progres mare si asta datorita faptului ca iubeste acest sport. A muncit foarte mult si cand am vazut ca face progres am vorbit cu Valentin Georgescu (cel ce detine clubul Seven) pentru a o antrena unul dintre cei mai buni antrenori de triatlon din tara, cubanezul Flavio Carmona. Chiar le-am zis ca eu garantez pentru ea. Acum Flavio e fascinat de aceasta fata, de felul cum se antreneaza si de atitudinea ei de invingatoare. ”-Paul Georgescu


Colaborarea cu Paul a inceput in urma cu 3 ani cand Paul si Alice s-au intalnit intamplator in concediu la acelasi hotel in Antalya.


” Atunci ea facea triatlon dar inotul era proba care o ducea in jos in clasament. In vara aceea am hotarat impreuna cu tatal ei sa faca antrenamentele de inot cu mine. Doua luni mai tarziu i-am propus sa faca parte din stafeta speciala pentru Canalul Manecii din doua motive. Unu- ca le cunostea foarte bine pe celelalte fete, facand atletism impreuna si doi- ca sa-i creasca increderea in ea la proba de inot.”-Paul Georgescu


Pe AIMX aflati aici si despre intrecerile atletice la care s-au impus sportivii de la Steaua.

Autor: Ovidiu Pețenghea