Alina Rotaru obtine cel mai bun rezultat al sezonului la saritura in lungime

137
Alina Rotaru obtine cel mai bun rezultat al sezonului la saritura in lungime

Alina Rotaru obtine un loc doi la intrecerea Janusz Kusocinski Memorial de la Chorzów. In Polonia a fost organizata editia a 66-a a concursului internațional de atletism. Parte a World Athletics Continental Tour, competitia a avut-o pe Alina Rotaru, de la CSM București la intrecerea pentru victorie cu Maryna Bekh-Romanchuk din Ucraina. A fost o reintalnire pentru cele doua saritoare la lungime dupa evolutia din Suedia, la Diamond League.

Alina Rotaru obtine SB in Polonia, dupa Diamond League in Suedia.

Alina Rotaru a sarit 6.67, iar ucraineanca 6.78 in concursul din Polonia. A treia a fost Beata Petra Farkas din Ungaria cu 6.42. In concurs au fost si doua poloneze care au facut PB. Joanna Kurylo cu 6.39 si Natalia Benedy Kcinska (6.14).

Alina Rotaru obtine cel mai bun rezultat al sezonului la saritura in lungime

In aceasta luna, Alina a fost pe 6 in Finlanda cu un rezultat de 6.31 la GOLD – Paavo Nurmi Games, Paavo Nurmi Stadium, Turku. A urmat evolutia la Diamond League.

Alina Rotaru a obtinut locul 4 cu 6.59 la saritura in lungime in Diamond League. A castigat la Stockholm, tot Maryna Bekh-Romanchuk. Sportiva din Ucraina a fost urmata de Caterine Ibarguen din Columbia. Maryna a sarit 6.85. Caterine a avut un rezultat 6.61. A fost cel mai bun rezultat din sezon pentru ambele atlete.

Alina Rotaru a obtinut locul 4 in Suedia. Alin Firfirica a participat la aruncarea discului.

Alin Firfirica a aruncat 61.14 intr-un concurs castigat de Daniel Stahl cu 69.17. Ambii suedezi inscrisi in concurs au fost in top 3 mai mult s-au intrecut pentru victorie. Simon Pettersson a aruncat 67.72, cel mai bun rezultat personal. Alin a avut al 7-lea rezultat. Pentru Alin cel mai bun rezultat din aceasta luna a fost la GOLD – Gyulai István Memorial, Bregyó Athletic Center, Székesfehérvár. Alin Firfirica a aruncat 61.84.

Pe AIMX aflati aici despre evolutia in Franta a ciclistului roman, Eduard Grosu.

Autor Ovidiu Pețenghea