Alina Rotaru sare la Dessau! Atleta vorbeste despre sezonul in aer liber.

504
Alina Rotaru sare la Dessau! Atleta vorbeste despre sezonul in aer liber.

Alina Rotaru sare la Dessau dupa o serie de rezultate de podium. Atleta antrenata de Mihai Corucle a vorbit pentru AIMX.RO despre concursurile in aer liber la saritura la lungime. Alina a revenit in Europa dupa rezultate de top in Asia! Anul acesta startul de sezon outdoor a inceput cu invitatii pe care Alina le-a onorat cu plasari pe podium. Rotaru a sarit in Japonia si in China. In Osaka a sarit 6.47 metri si a fost pe 2. In China si-a imbunatatit performanta stagionala cu 6.52 si a urcat pe treapta a treia a podiumului. 

Alina Rotaru sare la Dessau dupa primul concurs bifat cu podium in Europa in actualul sezon in aer liber!

Alina Rotaru sare la Dessau! Atleta vorbeste despre sezonul in aer liber.„Pe 8 iunie am participat la Golden Roof Challenge in Innsbruck. Am ocupat locul al doilea cu o performanta de 6.66 metri. Urmeaza sa concurez vineri la un Meeting International  la Dessau, in Germania. Sambata trecuta am participat pentru a patra oara la concursul din Austria. In 2013 si 2015 am castigat Golden Roof Challenge in Innsbruck. Anul acesta am fost pe doi cu cel mai bun rezultat al meu de la startul in sezon. Aceasta competitie este una dintre favoritele mele. Golden Roof Challenge se tine in centrul vechi al orasului Innsbruck. Este o competitie unica! Se concureaza doar la saritura la lungime si la saritura cu prajina. Publicul este la doar un metru distanta de podiumul unde se desfasoara intrecerea. Atmosfera este intretinuta de un DJ.”-Alina Rotaru

Alina Rotaru sare la Dessau intr-un concurs castigat anul trecut de Moguenara Sostehene. Reprezentanta Germaniei s-a impus cu 6.67 metri. Au mai participat alte 8 sportive inscrise la saritura la lungime. Podiumul a fost completat de ucraineanca Maryna Bekh si de germanca Alexandra Wester. Rezultate aici!

Pe AIMX.RO puteti citi AICI si despre alergatorul care a adus Romaniei cea mai valoroasa clasare la un Campionat Mondial de Ultramaraton!Detalii AICI!

Autor: Ovidiu Pețenghea