Ana Maria Covrig e campioana nationala in proba de contratimp individual!

431
Ana Maria Covrig e campioana nationala in proba de contratimp individual!

Ana Maria Covrig a castigat contratimpul la Agnita! Campionatele Nationale de Sosea au inceput cu victoria Anei in comuna Sadu! La masculin s-a impus Serghei Tvetcov. La sub 23 de ani cel mai bun a fost Emil Dima. Maria Ecaterina Stancu a fost cea mai buna junioara.

Ana Maria Covrig a castigat din nou titlul national la contratimp si se concentreaza pe Giro Rosa, in prima saptamana din iulie.

Ana Maria Covrig e campioana nationala in proba de contratimp individual!„Competitia a fost ca anul trecut. Cunosteam traseul si stiam ce sa fac. Cred ca diferenta a fost faptul ca eu fac mai mult competitii internationale, deci ritmul e diferit. Competitia pe care ma concentrez este Giro Rosa, care va lua startul saptamana viitoare. Luna asta nu a fost prea norocoasa pentru ca am cazut in Guatemala la o cursa. Am mers la Livigno la munte cu echipa dar nu am avut senzatii prea bune dupa cazatura, dar acum e mai bine din zi in zi.”-Ana Maria Covrig

Ana Maria Covrig a inceput ciclismul la varsta de 11 ani!

„Era o echipa aproape de casa, dar era un joc in primi ani. Doar de la junioare am ințeles ca as fi vrut sa devina meseria mea, multumita rezultatelor si antrenorilor.”-Ana Maria Covrig

Ana Maria Covrig a castigat contratimpul in 29:52:88. Andreea Ionescu a fost a doua in 31:41.87. Top 3 a fost completat de Ana Maria Estera Coteata cu finish in 32:04.13.

La junioare s-a impus Maria Ecaterina Stancu in fata Roxanei Gabriela Tontea.

La cadete Catalina Andreea Catineanu a castigat in fata Denisei Toader. Szende Henter a fost pe 3.

La sub 23 de ani Emil Dima a castigat in fata lui Denis Marian Vulcan. Lorant Balazsi a fost pe 3.

Ioan Dobrin a fost cel mai bun junior. Top 3 a fost completat de Adi Narcis Marcu si de Iustin Ioan Vaidian.

Rezultatele complete sunt aici!

Pe AIMX puteti citi AICI despre protagonistul Romaniei la ciclism cross country!

Autor Ovidiu Pețenghea