Ana Popescu nu dezarmeaza. Campioana la scrima se antreneaza in casa

123
Ana Popescu nu dezarmeaza. Campioana la scrima se antreneaza in casa

Ana Popescu nu se menajeaza, traieste viata in ritm de antrenament si isi creaza antrenamentele care sa o mentina pregatita pentru concursurile de scrima. Ana Maria Branza Popescu a facut o analiza asupra momentului prin care trece cu referire la Jocurile Olimpice.

Ana Popescu nu se abate de la viata de sportiva profesionista. Campioana continua sa se antreneze indiferent de situatie.

”Anul trecut, inainte de inceperea sezonului eram prima sub linie in privinta calificarii la Tokyo 2020.
Stiam foarte bine ca intru in linie dreapta si ca nu mai e loc de intors sau de greseli! Plus de asta, nu urcasem niciodata pe podium la competitia din Estonia si simteam cumva ca sunt datoare sa bifez acel podium… „macar cu un bronz”. ”
-a postat Ana pe pagina oficiala.

Ana a revazut finala concursului din Estonia, multumita celor de la FIE – International Fencing Federation.

”Mi-am reamintit ca invingator este cel care refuza sa renunte la visul lui. Am condus, m-am vazut condusa, am luptat, am muncit si am crezut. Chiar si atunci cand mai aveam o singura repriza si scorul era 8-5 in favoarea adversarei… mai ales atunci! Pare ca episodul asta e de undeva dintr-o alta viata. Mi s-a facut asa un dor de adrenalina, de emotia concursului… de scrima!”-Ana Maria Branza Popescu

Pentru Ana, Laura Badea ramane marea campioana si vrea sa continue parcursul spre noi podiumuri.

Ana Popescu nu dezarmeaza. Campioana la scrima se antreneaza in casa

Ea, campioana olimpica la individual.
Eu, campioana olimpica cu echipa.
Ea, vicecampioana olimpica cu echipa.
Eu, vicecampioana olimpica la individual…


Cand eram mica, toata lumea imi spunea ca voi fi urmatoarea Laura Badea-Cârlescu.

Iar eu raspundeam cu vocea aceea de copil hotarat si ambitios… „Eu vreau sa fiu eu si atat! Vreau sa fiu mai buna ca Laura Badea!”.

Inca nu am ajuns acolo, inca mai am de munca si asta este o motivatie in plus. Stiti de ce?! Pentru ca acel copil ambitios inca traieste in mine.

Asta le spun si micilor campioni ori de cate ori am ocazia: Fiti ca voi, doar ca mai buni in fiecare zi… pana ajungeti sa fiti cei mai buni! 

Pe AIMX gasiti AICI articolul dedicat marii campioane Laura Badea la moment aniversar.

Autor Ovidiu Pețenghea