Anca Tabara este premiata la Campionatul italian de parapanta

196
Anca Tabara este premiata la Campionatul italian de parapanta

Anca Tabara este din nou in universul care ii place. In aprilie AIMX a descris dorul de zbor al Ancai. In Italia, reprezentanta Romaniei a avut o evolutie foarte buna si a fost a doua femeie in competitie.

Anca Tabara este pe podium, dupa o evolutie excelenta in concursul de parapanta din Italia!

Pentru Anca, zborul cu parapanta este o combinatie unica de sentimente: libertate, bucurie, determinare, provocare, liniste! Anca s-a nascut la Vistea de Sus, Brasov. A studiat la Facultatea de Asistenta Sociala, Universitatea „1 Decembrie 1918″, Alba Iulia. Este asistent social. A profesat in domeniu pana in 2014. E freelancer in domeniul IT si membra in Clubul Sportiv de parapanta Skytribe.

”La campionatul italian de parapanta au fost 6 task-uri in conditii meteo diferite. Oameni faini, mult hike, multe ore in aer, mi-am facut prieteni noi! Am invatat tare multe! A fost organizare foarte buna si am obtinut locul 2 la categoria feminin. Ne-am distrat bine. ”-Anca Tabara pe pagina de socializare

Anca Tabara a inceput sa inteleaga ce inseamna zborul cu parapanta in august 2013. Avea cativa amici care zburau cu parapanta si care i-au propus sa faca un zbor in tandem. Dupa primul zbor in tandem Anca si-a dorit sa invete sa zboare singura.

”Inca de la inceput m-a atras partea de zbor de distanta, unde, folosindu-te de cunostintele tale si de curentii ascendenti, poti parcurge distante mari, zeci sau sute de kilometri”-Anca Tabara

Dupa prima zi de scoala, Anca si-a dat seama ca zborul cu parapanta este o activitate mult mai complexa decat parea la prima vedere. Dupa aproape un an de scoala, in august 2014, Anca Tabara si-a obtinut licenta de pilot de parapanta.

Pe AIMX aflati aici si despre Running Camp by Run Transylvania – un format de succes pentru alergători

Autor: Ovidiu Pețenghea