Andra Anghel e campioana la Orientare la intrecerea Sud Est Europeana!

360
Andra Anghel e campioana la Orientare la intrecerea Sud Est Europeana!

Andra Anghel e campioana la Orientare la intrecerea continentala din Moldova. Este a 9-a editie a evenimentului South East European Orienteering Championships.

Andra Anghel e campioana in fata reprezentantei Moldovei, Galina Ribediuc. Pe trei a incheiat Ayse Bozkurt din Turcia. Ieri, la sprint, a castigat colega Andrei de la stafeta programata sambata, Veronica Minoiu. La categoria 45 de ani s-a impus in fata Nataliei Bondarenco din Moldova. La stafeta, sambata, intra in concurs si Anamaria Raduly.

Andra Cecilia Anghel a vorbit pentru AIMX despre succesul repurtat la Campionatul Sud Est European din Chisinau.

Andra Anghel e campioana la Orientare la intrecerea Sud Est Europeana!„Am castigat proba de lunga distanta. Sambata am stafeta si duminica intrecerea pe distanta medie. Reperele din concursul castigat: 88min, diferenta următoare 1:24sec., 9.3km., 15pc. Sincer, nu credeam ca o sa câștig, mergeam la medalie. Imi pare foarte bine ca e medalie de aur. A fost o cursa lunga, diferența s-a facut in alegerea variantei. A fost traseu prin padure cu o multitudine de poteci.  Traseul verde înseamnă greu alergabil! Rezultatul e cel mai frumos! De anul acesta e cea mai importanta medalie cu siguranta!”-Andra Anghel

In acest an Andra s-a bucurat pentru titlurile nationale si pentru Cupa Romaniei.  S-a impus in proba de semimaraton in primavara si la echipe in iunie. Cupa Romaniei a fost adjudecata in mai.

Pe plan international Andra a participat la Campionatul Universitar European in Cehia. A obtinut loculul 22. Andra Anghel a reprezentat Romania la Campionatul Mondial unde a fost cel mai greu concurs. A participat pe un teren diferit si a fost pe 52, dupa ce a participat in calificari.

La categoria Elite stafeta Romaniei este formata sambata din Andra Anghel, Anamaria Raduly și din Veronica Minoiu.

La masculin, Ionut Zinca a castigat deja doua medalii de aur, la sprint si lunga distanta. Paul Calinescu s-a impus la categoria M35 in aceleasi curse.

Rezultate gasiti aici!

Pe AIMX puteti citi AICI povestea castigatorului Cupei Romaniei la Talere Skeet!

Autor: Ovidiu Pețenghea