Daniel Dancos tragator cu tinta pe trofee. Drumul spre medalii

342
Daniel Dancos tragator cu tinta pe trofee. Drumul spre medalii

Daniel Dancos a reusit sa castige un nou titlu pentru CSM Baia Mare. Sportivul de 28 de ani  a doborat 118 talere din 125 in cele 5 serii si alte 52 de talere in finala Cupei Romaniei la Talere. Marin Matei (Steaua) a doborat 117 talere plus 29 in finala. Ioan Toman (Steaua) a doborat 110 talere plus 50 in finala pentru locul 2. Nicolae Marin (Comando Solca) a doborat  104 talere plus 39 in finala pentru locul 3.

Daniel Dancos are programate in perioada 29-31 august trageri la Talere-Skeet in finala Campionatului National. De 2 ani se antreneaza singur  la CSM Baia Mare e antrenor si sportiv. AIMX a aflat cum a inceput acest sport Dancos.

Daniel Dancos tragator cu tinta pe trofee. Drumul spre medalii”Tata fiind vanator, de mic mergem la vanatoare si la concursuri de vanatori. Am tot frecventat poligonul si imi placea. Am inceput ca sportiv legitimat la CSM Baia Mare cu antrenorul Emil Marinescu. Am iesit campion national in primul an de juniorat. Practic acest sport de 17 ani. Am facut un record national la juniori 121/125 talere la un Campionat National de seniori. Eram junior, cu un loc 7 la Europene.”-Daniel Dancos

In 2013 Ionut Daniel Dancos a participat la primul sau concurs in calitate de senior si a urcat pe podium.

In 2011, in Germania  a ocupat locul 23 din 65 sportivi cu un punctaj de 115. A fost prima participare a unui junior roman in circa doua decenii la un Campionat Mondial.

6 titluri de campion national si Cupa Romaniei sunt in palmaresul lui  Daniel Dancos. Din lipsa de fonduri nu a putut sa aiba un antrenament constant. A fost sportiv la Steaua. A colaborat cu Marian  Carbunaru. A castigat titlul national pentru CSM Baia Mare.  Din 2018 este sportiv la CSM Baia Mare.

Dancos a studiat  la Grupul Scolar “Gheorghe Lazar” din Baia Mare si la Universitatea Bogdan Voda.

Pe AIMX puteti citi si despre evolutia alergatoarei din Romania premiata pentru evolutie in „cursa cea mai tehnica din lume”. Detalii AICI!