Andrea Miklos e vicecampioana mondiala U20 la 400 metri, in Finlanda

729
Andrea Miklos e vicecampioana europeana U20 la 400 metri, in Finlanda
Andrea Miklos si Magdolna Kanizsay si Marcello Magnani

Andrea Miklos a castigat medalia de argint la Tampere dupa o cursa pe care a incheiat-o cu „Personal Best”. Cel mai bun rezultat personal a fost obtinut cu 52.07! Concursul a fost castigat de indianca Hima Das in 51.46!

„Concursul a fost foarte puternic,din punct de vedere al adversarelor, nu degeaba s-a fugit si in serii deja foarte tare! Eu am ramas increzatoare pana la sfarsit. Ma bucur foarte mult de acest rezultat! Multumesc tuturor celor care m-au susținut!”-Andrea Miklos

La Tampere pe podium a urcat la 400 de metri si americanca Taylor Manson (52.28).

„Stiam cateva din adversare! Am urmarit in mod special evolutiile lor in calificari! Doar asa puteam sa stiu  cu cine voi urma sa concurez in finala” 

In afara americancei Taylor Manson, Andrea a trecut in finala de australianca Ella Connolly, de Mary Moraa din Kenya, de Stacey Ann Williams din Jamaica, de Elisabetta Vandi din Italia si de Ashlan Best din Canada.

Rezutate aici!

Andrea Miklos ii multumeste antrenoarei Magdolna Kaniszay pentru parcursul in atletism!

„Antrenoarea mea este minunata !Este puterea mea psihica, inseamnă puterea mentala din spatele rezultatului!Ii datorez multe,in special pentru „sportivul” pe care l-a format din mine”

Programul atletei pentru urmatoarea perioada este sa se refac la piciorul stang.

„A intervenit o problema la picior dar in continuare voi sta in pregatire pentru Balcaniada, Nationale si Europene”

In acest an Andrea a avut un alt „examen”, la Sofia, la 400 de metri. Miklos a intrat in concurs  si cu stafeta de 4X400 m.  La Nationale a castigat atat la tineret cat si la seniori,in proba de 400 de metri la Bucuresti. Miklos are in palmares medalia de bronz cu stefata de 4 x 400 m. la Campionatul Mondial de atletism in sala de la Portland, in 2016. A fost un an in care a devenit campioana europeana de tineret in Georgia. Reprezentanta Clujului mai are in palmares titlul cucerit la Festivalul Olimpic al Tineretului din 2015.

Autor: Ovidiu Pețenghea