Andreea Arsine face record national! Prima medalie pentru Galati in 2018

998
Andreea Arsine face record national! Prima medalie pentru Galati in 2018

Andreea Arsine face record national la 3000m si anunta un sezon cu mari ambitii!

Timp de cinci ani Andreea a lucrat la Posta Romana. In memoria tatalui, care s-a stins in 2013, Arsine s-a intors in atletism in 2014.

„Am inceput pregatirea destul de bine. Mi-am dorit sa particip indoor. Nu am mai avut de ceva ani concurs in sala si simteam nevoia. Aceste competitii intermediare pentru noi marsaluitorii sunt necesare. Vedem nivelul pregatirii, tehnica si toti factorii pana ajungem in competitiile finale de 20km. Am vrut sa fac record, asta a fost obiectivul! Un obiectiv destul de ambitios fiindca nu am avut timp sa fac adaptare in sala. Dintr-o saptamana de pregatire si un antrenament tare nu poti face chiar prea mult. Am avut probleme cu tendonul. Mi-a dat ceva batai de cap! Am schimbat cateva perechi de adidasi. Am facut terapie si recuperare cat s-a putut pentru a fi ok la cursa. Imi propusesem un timp insa a iesit putin mai slab. 13:06 dupa ce m-am „taiat” in a doua parte a cursei. Per total sunt multumita de cum am inceput anul!”

Andreea Arsine face record si din 7 februarie va fi in stagiu de pregatire in Portugalia.

„Sunt insetata dupa competitie. Nu pot alege intre indoor si outdoor, amandoua au farmecul lor. Imi plac amandoua,  iar indoor-ul imi ofera prin prisma curselor scurta aceasta satisfactie. E palpitant sa “zbori” pe pista. In aer liber se schimba situatia ai nevoie de rabdare ,concentrare, coordonare, tactica, atentie si rezistenta fizica si psihica. Imi place fiindca e iar o provocare pentru mine.”

Andreea Arsine face record la cea de-a 23-a editie a Campionatului National Universitar de atletism.

Andreea este studenta la Universitatea Dunarea de Jos si legitimata la CSU Galati. Arsine va participa la Campionatul National de la Alba Iulia programat la sfarsitul lunii martie.

Autor: Ovidiu Peţenghea