Ultimele ore pentru Adrian Bontiu! Incepe cursa de 1000km.

712

Ultimele ore de liniste! Adrian s-a odihnit, e optimist, bine pregatit si hotarat sa atace intrecerea de 1000km.

AIMX va reaminteste care este momentul critic pe care il are in curse ultramaratonistul din Reghin.

„Cel mai greu moment a fost  de fiecare data dupa primele 24 de ore, ziua a doua. Am pierdut mult intre orele 24 si 36 ale competitilor anterioare. Apoi  mi-am revenit si am inceput sa recuperez din handicap. Sper sa trec cu bine peste acele ore la Atena. Acolo este momentul meu critic! Cand mi-am pierdut concentrarea si am inceput sa ma gandesc la fel si fel de lucruri care m-au tinut pe loc. Dupa 36 de ore, lucrurile incep sa mearga mai bine.”

Ultimele ore inaintea super provocarii pentru Adrian Bontiu.

„Ca si prima impresie pot zice ca temperatura e perfecta pentru alergat. Ma voi odihni cat voi putea inainte de cursa. Voi intra la start intr-o forma buna!”

Concursul se desfasoara in apropiere de portul Pireu. Adrian este cazat in centrul Atenei. Organizatorii i-au transmis ca trebuie sa fie la locul startului cu 3 ore inainte.

„Am iesit un pic la alergat marti,  iar luni a fost ultima zi de exercitii fizice (workout – Cardio) inainte de cursa.”

Ultimele ore de asteptare nu-i aduc emotii in plus lui Adrian Bontiu.

„Sunt la a 3-a cursa de cel putin 100 de ore. Nu stiu ce va fi după 144 de ore. Atunci voi intra in necunoscut , dar „concentrarea” este cuvantul cheie.”

La Atena saptamana  aceasta,  Adriana Anghel a alergat la intrecerea de 24 de ore. In acelasi concurs Ionel Costinel Navligu a fost bifat in clasament pe 26. Rezultate si timpul scos pentru locul 34 ocupat de Ciulica Flavius Adrian  aici

26
ALL
ROM NAVLIGU IONEL COSTINEL
137km/85.13 miles
23:57:29

„Ieri am vorbit cu Adriana. A zis ca au inceput problemele medicale dupa cateva ore si a abandonat. Era dezamagita dar am incercat cat am putut sa o fac sa inteleaga faptul ca a ales bine ca a abandonat. Are timp de acum incolo sa-si indeplineasca toate obiectivele.”

AIMX a contactat-o pe Adriana Anghel:

„Asteptarile mele au fost indraznete avand planul A si B, dar m-am adaptat cand am constientizat cat de nepregatita eram in acel moment. Am fost rationala si am facut o alegere asumata de a abandona cursa dupa doar 8h. Am speranta ca ma voi recupera curand si voi reincepe antrenamentele.”

Ultimele ore alergate in concurs i-au oferit Adrianei Anghel lectia cea mai valoroasa! A fost de fapt o confirmare a faptului ca detaliile fac diferenta.

„Rutina, consecventa, ambitia si planificarea sunt cheile spre indeplinirea visului meu. Ma bucur ca am avut sprijinul unui prieten la acest concurs si nu m-am simtit singura. Am fost placut surprinsa de ajutorul si vorba buna din partea alergatorilor romani intalniti la aceasta cursa si ii felicit ca au reusit sa faca ce si-au propus.”

Adriana Anghel isi propune sa alerge curse de 12h si de 24h. Urmatorul pas il va face pentru calificarea la Europene pentru care isi face planuri ca sa mearga in Germania. Cat despre Grecia:

„Nu sunt tentata sa ma intorc la Atena pentru acest concurs.  Nici nu simt ca mi-as dori sa-mi iau revansa la anul. Sunt multumita cu ce am invatat din aceasta experienta.”

Adriana Anghel il incurajeaza pe Adrian Bontiu:

Adrian, stii ce ai de facut 🙂 Iti doresc sa termini cursa, mult noroc, psihic puternic si sanatate! Crede in tine si lupta pentru visul tau!

Startul probei de 1000km. la Atena il va gasi miercuri pregatit pe Adrian Bontiu la ora 15:00! Succes!

Autor: Ovidiu Petenghea