Andreea Bușilă e fenomenală la Karate Goju-Ryu.

0
34
Andreea Bușilă e fenomenală la Karate Goju-Ryu.
Andreea Bușilă e fenomenală la Karate Goju-Ryu.

Andreea Bușilă e fenomenală la Karate. Sora ei a obținut medalia de bronz la întrecerile din martie. Întrecere finalizată pe podium pentru Ana-Maria Busila.

Andreea Bușilă are o poveste de succes la karate. O poveste pe care a început-o la clubul Contact din București. Este familia sportivă pentru Andreea Busila de 13 ani. Activează sub îndrumarea antrenorilor ei, sensei Adriana Lambrea, sensei Lambrea Cristian și sensei Andrei Lambrea. Pe plan național, deține titlul de multiplă campioană națională de stil și interstiluri.

Cronologic, din punct de vedere al rezultatelor pe plan internațional, medalia care a spart gheața a fost ARGINTUL obținut la Skopje Open, Maceodnia.

A urmat medalia de BRONZ obținută la Campionatul European de Karate Goju Ryu, Steyr, Austria la vârsta de 10 ani, ambele în anul 2016.

Palmaresul competițional continuă cu:

– AUR la Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu- București, România, la 11 ani-2017.

– BRONZ, Nikon Open 2018, concurs cu 15 țări participante.

– ARGINT și BRONZ la Campionatul European de Karate Goju Ryu Maya-Porto, Portugalia 2018, la 12 ANI.

– BRONZ la Campionatul European de Karate Shotokan 2020, la 14 ani.

– două medalii de ARGINT și una de BRONZ la Sofia Open 2022. A concurat și la o categorie superioară de vârstă unde a reușit să câștige împotriva unei sportive cu un palmares bogat (dubla vicecampioană mondială interstiluri wkf, cu numeroase medalii la turneele mondiale youth league).

– BRONZ la Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu Foligno , Italia 2022, 16 ani.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea