Andreea Panturoiu, Alexandru Terpezan si Ionut Neagoe s-au calificat la Europene!

476
Andreea Panturoiu, Alexandru Terpezan si Ionut Neagoe s-au calificat la Europene!

Andreea Panturoiu, Alexandru Terpezan si Ionut Neagoe au concurat la Nationalele de Atletism in sala si si-au indeplinit obiectivul pentru Glasgow. Cei trei se alatura sportivilor care s-au calificat in ianuarie. Alina Rotaru la lungime, Daniel Petre Rezmiveș – proba de 60 m, Marina Andreea Baboi – proba de 60 m și Andrei Marius Gag  la proba de aruncare a greutatii (7 kg) vor concura si ei in Scotia, in martie!

Andreea Panturoiu, Alexandru Terpezan si Ionut Neagoe au concurat la triplusalt, Andreea, respectiv la 60 de metri, Alexandru si Ionut!

Andreea Panturoiu  a sarit  la triplusalt 14,23 metri! Rezultatul o propulseaza pe Andreea pe locul 8 al performantelor mondiale din acest sezon! Alexandru Terpezan (CSM Onești) a alergat in  6,77, in finala de la 60 de metri. Ionut Neagoe (CSM Slatina) a fost cronometrat in 6,78 in preliminariile aceleasi probe, 60 de metri.

Alexandru Terpezan a intrat hotarat in acest an la Cupa RMA dupa un succes la Campionatul Municipal. Alexandru a facut record dupa record personal, dupa  6.83  la sprint, 60 de metri si la Nationale a reusit sa alerge 6.78 ca sa faca baremul pentru Europene. Terpezan va mai alerga la   Balcaniada de la Istanbul. Sunt intrecerile la care Alexandru vrea rezultate de referinta.

Andreea Panturoiu, Alexandru Terpezan si Ionut Neagoe s-au calificat la Europene!„Obiectivul principal pe acest an este Campionatul Mondial de Stafete de la Yokohama, in Japonia. Concursul reprezinta pentru mine precum si pentru coechipierii mei o premiera din punct de vedere al competitiilor pe plan mondial la seniori. Speram la o clasare onorabila.”-Alexandru Terpezan

Anul trecut in februarie Andreea Panturoiu concura in Spania

La Madrid, Andreea a reusit in doua concursuri consecutive la triplusalt rezultate de peste 14m 20. Andreea a castigat titlul la Nationale in 2018 cu o saritura de 14,22 m.

La Madrid, Andreea Panturoiu era in forma cu o luna inainte de Campionatele Mondiale de sala de la Birmingham.

Panturoiu a avut al doilea rezultat cu 14.21m. Viktoriya Prokopenko a castigat cu 14.31.

Autor: Ovidiu Pețenghea