sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăTRIATLONAndreea Teodora Balan castiga la Delta Triathlon, distanta sprint.

Andreea Teodora Balan castiga la Delta Triathlon, distanta sprint.

 Andreea Teodora Balan are 21 de ani si este sportiva legitimata la Clubul Sportiv al Armatei atat pe sectia de triatlon cat si pe cea de ciclism. Progresul sportivei este urmarit de AIMX!

Duminica, 26 august  Andreea Teodora Balan si-a dat “ restart” .

” Am revenit dupa o accidentare care anul trecut  m-a tinut pe bara 10 luni. Anul acesta am avut parte de acelasi ghinion, cu 4 zile inainte sa incep sezonul competitional , in aprilie. Din aprilie pana in urma cu doua saptamani am stat departe de tot ce inseamna alergare. Trecand peste toate acestea si lasand totul in urma, am hotarat sa iau startul la triatlon. Am zis sa imi testez partea de inot si cea de ciclism. M-am inscris la Delta Triathlon, distanta sprint.”

Andreea Teodora Balan s-a  simtit excelent la partea de inot la Delta Triathlon.

„Am reusit sa ies prima din apa , impreuna cu primul baiat Toma Alex. La partea de ciclism unde “ drafting-ul” era interzis am facut o proba de “ contra-timp” , draftigul fiind interzis intre fete si baieti. M-am simtit excelent , timpul a fost unul foarte bun avand in vedere ca nu am putut profita de pluton. Am terminat a doua la general dupa Toma Alex. Pe partea de alergare, de la inceput am ales sa o fac doar ca sa termin. Stiam ca volumul meu cel mai mare a fost de 6 km. Acum am avut de alergat 5 km.  Trebuie sa am putina rabdare sa revin usor , usor si sa nu mai fac aceeasi greseala . Per total sunt foarte fericita ca am reusit sa scot niste timp buni si ca m-am simtit bine pe partile care ma interesau si pe care le urmaream.”

Andreea Teodora Balan  a reusit sa incheie concursul pe locul 1 la categoria de varsta 20-24 ani ; pe locul 1 la open fete si pe loc 7 overall fete-baieti.

„Acum, ma voi axa foarte mult pe cea de a treia proba, alergarea si usor usor vreau sa fiu mai puternica ca niciodata. Urmatoarele curse la care voi lua startul acest an sunt pe 14 Septembrie la Mamaia-Constanta Campionatul National de Aquatlon si pe 15 septembrie in acelasi loc Campionatul National de Triatlon Sprint. „– Andreea Teodora Balan

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE