Andrei Ivănescu se impune la Feleacu Running Hills

120
Andrei Ivănescu se impune la Feleacu Running Hills
sursa Feleacu Running Hills

Andrei Ivănescu se impune la general la Feleacu! În program au fost Trovanti 9k (down&up), Trovanti 19k (3 coborâri, 3 urcări), COMBO Race. Parteneri training (Trail Running Academy cu Robert Hajnal) și Pixel Sport.

Andrei Ivănescu se impune și comentează pe pagina de socializare!

”Am început anul în urmă cu 3 săptămâni cu o competiție total atipică mie, 10km șosea, unde am scos-o la capăt cu record personal și loc 25 național. Am continuat în același ritm fulminant impus de cursele scurte cu care știam că nu sunt obișnuit. Pe 11 aprilie am finalizat Naționalele de Alergare Montană pe locul 10, la (doar) 2:30min de câștigător. Pus în contextul experiențelor de la celelalte Campionate Naționale pe scurtă distanță, m-am bucurat să văd că am fost mai bine pregătit ca dățile trecute. ”

Andrei a povestit întrecerea cu Robert Hajnal.

”Știam că o să mi se potrivească conceptul FRH. Un concurs format din 2 probe, 10km (380m+) de la ora 09:00 și 19km (740m+) de la 11:00. Am reușit să mă impun după un timp total de 2:05h, diferența dintre mine și Robert Hajnal făcându-se în ultimele minute din cel de-al doilea traseu. Uitasem cum e să ai emoții și să fi nevoit să tragi până în ultima secundă. Cred că am făcut febră la gât, după câte ori am întors capul să văd dacă am reușit să recuperez avantajul 14s pe care și l-a creat Robert față de mine prin câstigarea primei probe.”

Despre atuurile lui Andrei:

”Nu vreau să spun că așii din mânecă au fost gelurile și isotonicul SIS de la High Energy Romania (care m-au ținut hidratat și mi-au dat suficientă energie), pantofii SpeedGoat Evo de la HOKA ONE ONE (echilibrul perfect între viteză și amortizare pe teren variat), pantalonii cu brâu UGLOW (unde mi s-a așezat perfect nutriția) sau ceasul Coros Apex (care mă suportă și câte 180km/săptămână uneori) de la InfinityRun sau pregătirea coordonată de Zinca Ionut în ultimii 1.5 ani. Spun doar că fiecare și-a adus contribuția.”

Pe AIMX aflati aici și despre succesul Manuelei Mureșan la „I cronoescalada La Aldea 2021”!