Andrei Marius Lincan Deiu vâlceanul de la Mr. Olympia!A concurat la Physique Olympia

102
Andrei Marius Lincan Deiu vâlceanul de la Mr. Olmypia!A concurat la Physique Olympia

Andrei Marius Lincan Deiu a fost pe 7 în acest an la cea mai tare competiție de bodybuilding. Câștigătorul, Brandon Hendrickson a obținut  $50,000! Andrei Deiu a obținut calificarea pentru evenimentul din Orlando, în iulie la Texas Pro Championship. Vedete din România, sunt depășite în topul popularității pe Instagram de culturistul Andrei Deiu. Urmărit de peste 4,8 milioane de persoane, Deiu a fost la Mr Olympia și în 2020. La cel mai popular concurs în materia de culturism românul a obținut locul 5 la Men’s Physique Olympia, pentru care a încasat și 2.000 de dolari. 

Andrei Marius Lincan Deiu și Alina Popa au fost și în acest an la cea mai tare competiție de bodybuilding.

Alina este o culturistă profesionistă de origine română, care trăiește în prezent în SUA. Ea a premiat concurentele la evenimentul din Orlando. Alina a ajuns cel mai sus pe lista Federației Internaționale a BodyBuilding & Fitness Pro pentru Culturism pentru Femei din România.

Andrei Marius Lincan Deiu vâlceanul de la Mr. Olmypia!A concurat la Physique Olympia

Andrei este din Râmnicu Vâlcea și s-a mutat cu familia în Anglia la 15 ani. În 2020 a fost prima participare a lui Andrei Deiu la Mr. Olmypia. Face sală de 10 ani și după 3 ani a reușit să intre în industrie și să trăiască din bodybuilding.

Alina Popa a practicat sport de la 12 ani, din Brăila a ajuns în SUA. În 2003 a câștigat IFBB National Championship. În 2006 s-a impus la Grand Prix Due Torri, iar în 2007 s-a impus la NABBA Miss Universe.

Un an mai târziu Alina a câștigat IFBB Worlds Santa Susanna – 1st (Overall and HW). Alina a câștigat în 2018 IFBB Muscle Vodka Tampa Pro și Rising Phoenix World Championships.

Alina Popa alături de concurente la evenimentul din Orlando

Câteva date ale rezultatele obținute de Alina în sala de antrenamente:

Best lifts (for reps):

  • Squat – 375 pounds (170 kg) x 4-6 reps
  • Bench press – 242 pounds (110 kg) x 4-6 reps
  • Bicep curls – 65 pounds (29 kg) each arm x 3 reps
  • Deadlift – 308 pounds (140 kg) x 8 reps

Pe AIMX aflați aici și despre campionul mondial la Judo, românul a câștigat în Italia titlul la juniori!

Sursa foto andreideiu_ & alinapopa1

Autor: Ovidiu Pețenghea