Andy Brunner s-a impus la Cursa Dunarii Calarasene la 65 de ani!

0
852
Andy Brunner s-a impus la Cursa Dunarii Calarasene la 65 de ani!

Andy Brunner s-a impus la Cursa Dunarii Calarasene, la categoria sa, la 60+ ani! 
Eforturile lui Andy fac parte din planul sau de pregatire pentru Campionatul Mondial de XCO din 2020! Andy Brunner a inceput sa practice downhill la 61 de ani. 3 ani mai tarziu a castigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de Masters (categoria 60+).

Andy Brunner s-a impus in fata lui Viorel Muşat. Gheorghe Nicolăescu a fost pe 3! La categoria masculin 60+, cei sase competitori au sosit intr-un interval de aproximativ trei minute.

Andy Brunner s-a impus la Cursa Dunarii Calarasene la 65 de ani!Andy Brunner  a fost timp de 3 ani pilotul oficial al celor de la Suzuki. In 1991 a fost pe 17 in celebrul raliu Paris Dakar, la intrecerea moto. Andy Brunner a mai participat la Raliul Faraonilor, unde a terminat pe 3 si in Raliul Tunisiei.  A suportat mai multe interventii chirurgicale in urma accidentelor moto. Bicicleta l-a ajutat tot timpul in recuperare. A fost si antrenor de motocross si enduro.

A inceput sa ia startul si in concursurile de MTB. A participat si la celebrele curse MTB HERO.

Andy Brunner la 64 de ani este senzatia din downhill cu medalia de bronz la Mondiale pentru sportivul de la Dinamo.

A sarbatorit anul trecut cu medalia la gat si cu mana imobilizata dupa accidentarea la umar de la Mondialele din Andorra. In 2017 isi pierdea cunostinta tot pe acelasi traseu. Fix in acelasi loc, dupa o cazatura in cap. Practica downhill-ul de doar de 4 ani. Are insa o bogata istorie in ceea ce priveste sporturile cu motor. Andy Brunner este elvetian. De 26 de ani s-a stabilit in Romania. Concureaza pentru clubul Dinamo BikeXpert.

Cursa Dunarii Calarasene face parte din proiectul „Promovarea patrimoniului natural în zona Dunării Călărășene prin ecoturism”.

Top 3 la Masculin Experți Open:

  1. Cosmin Bidilici, Steaua București.
  2. Valentin Pleșea, Steaua București.
  3. Marius Petrache, UVT Devron.

La feminin podiumul a fost:

  1. Corina Loredana Butuc, Giotti-Victoria Savoria
  2. Lucica Constantinescu
  3. Corina Marinescu

Pe AIMX puteti citi AICI despre Mariana Nenu care este in fata celui mai important concurs al carierei!

Autor: Ovidiu Pețenghea