Angelica Olenici a castigat in premiera titlul national la juniori la Cros.

508
Angelica Olenici a castigat in premiera titlul national la juniori la Cros.

Angelica Olenici a castigat cursa din padurea Rediu. Legitimata la LPS Suceava si la CSM Onesti, Angelica a intrecut-o pe Loredana Viziteu ( legitimata la LPS Botosani si CSS Botosani). Pe locul 3 la junioare 1 la individual a fost Yasmina Tamasila  de la CSU Poli Timisoara.

Angelica Olenici a castigat titlul national si a vorbit pentru AIMX.RO!

„E primul meu titlu la cros si ma bucur ca am reusit sa castig. M-am simtit super bine din toate punctele de vedere si fizic dar si psihic. Asta m-a ajutat foarte mult in cursa. Am reusit sa fiu relaxata si concentrata pe alergare. A fost un ritm ok, nici tare dar nici usor. In ultimul tur m-am desprins de fete. Am reusit sa castig!”

Angelica Olenici se pregateste pentru Campionatul Balcanic de Cros. Intrecerea este programata tot la Botosani.

„Sper sa fie un avantaj in plus pentru mine fiindca imi place mult traseu. Desi eu sunt alergatoare de 1500, 800metri, anul acesta am fost si la Campionatul Mondial de alergare montana unde am reusit un loc 11 la individual si am castigat medalia de bronz cu echipa Romaniei.”-Angelica Olenici

Angelica Olenici a castigat in premiera titlul national la juniori la Cros.Angelica a fost nevoita sa-si schimbe antrenorul dar noua colaborare cu Iustin Tataru da roade.

„Nu cu mult timp inainte de cros mi-am schimbat antrenorul pe domnul Toader Flamand. El avea varsta de pensionare si nu a mai putut profesa la noi la liceu. De aceea noul meu antrenor este acum domnul Iustin Tatarau. Ne intelegem foarte bine, dar tin legatura si cu primul antrenor care m-a descoperit. Este vorba de domnul Radu Munteanu. Medalia de la acest cros o dedic tuturor persoanelor care au incredere in mine si ma sustin indiferent de situatie.”

La Juniori 1 masculin individual top 3 l-a gasit in varf pe Adrian Garcea! Sportivul de la CS Pandurii Targu Jiu a fost urmat de Mihai Cochior (CS Poli Iasi) si de Catalin Tecuceanu (CSM Braaov).

Angelica Olenici face parte din generatia de junioare care concureaza cu succes pentru Romania in strainatate. Marina Andreea Baboi, Iulia Banaga, Adina Circiogel, Diana Maria, Cosmina Spiridon, Maria Scrob si Bianca Anton au facut parte din lotul tricolor la Balcaniada U20 de Atletism din Istanbul. Detalii aici.

Autor: Ovidiu Pețenghea