Ania Caill a terminat proba de coborare la Altenmarkt-Zauchensee, Austria

219
Ania Caill a terminat proba de coborare la Altenmarkt-Zauchensee, Austria

Ania Caill a terminat pe 53 proba de coborare la Altenmarkt-Zauchensee in Austria. Reprezentanta Romaniei a avut un timp mai bun ca al argentiniencei Simari Birkner Macarena. Norvegianca Kajsa Vickhoff Lie nu a terminat etapa.

Ania Caill a terminat la o diferenta de +5.60 in raport cu invingatoarea, Corinne Suter. Elvetianca este pe primul loc in ierarhia Cupei Mondiale la coborare. Schioarele au concurat pe un traseu scurtat, fiindca ceata a provocat intreruperi ale cursei.

Ania Caill a terminat proba de coborare la Altenmarkt-Zauchensee, AustriaSchioarea elvetiana Corinne Suter a obtinut prima victorie in Cupa Mondiala in proba de coborare de la Altenmarkt-Zauchensee. In Austria, ea a fost urmata de italianca Nicol Delago si de o alta sportiva din Elvetia, Michelle Gisin.

Este a treia clasare pe podium in acest sezon pentru Suter. Elvetianca are 25 de ani.

In clasamentul Cupei Mondiale la coborare, Suter este prima, cu 225 puncte, urmata de cehoaica Ledecka, 182 puncte, si de austriaca Schmidhofer, cu 154 puncte.

La general, in Cupa Mondiala la schi alpin, americanca Mikaela Shiffrin este pe primul loc cu 826 puncte.Petra Vlhova are 513 puncte, iar italianca Federica Brignone a acumulat 465 puncte.

Intrecerile din acest weekend continua la Altenmarkt-Zauchensee. Urmeaza combinata (slalom super-urias si slalom). Americanca Mikaela Shiffrin este mare favorita pentru al patrulea Mare Glob de cristal consecutiv. Intrecerea se da cu slovaca Petra Vlhova.

Ania Caill a terminat proba de coborare la Altenmarkt-Zauchensee, AustriaAnia Caill se afla la al doilea concurs in acest an dupa slalomul urias de la Gaal, tot in Austria. Intrecerea a fost castigata de sportiva din Slovenia, Marusa Ferk. Pe doi a fost Ilaria Ghisalberti, iar top trei a fost completat de austriaca, Anna Gruenauer.

Ania a incheiat seria întrecerilor din 2019 in Elvetia. La St. Moritz in Cupa Europei, reprezentanta Romaniei a fost pe 44 la Super G.

Pe AIMX puteti citi si despre romanii care au plecat in Patagonia! Prima tinta e Frey-Argentina! Aflati aici despre aventura din valea Cochamo in Patagonia chiliana.

Autor: Ovidiu Pețenghea