Antoanela Manac e campioana din programul de pregatire FRTRI pentru JO

0
690
Antoanela Manac e campiona din programul de pregatire FRTRI pentru JO
Fotografi la Nationale au fost Radu Cristi & AnaMaria Dulgheroiu

Antoanela Manac e campioana la open feminin, in fata triatlonistei Alice Perjoiu (Seven Sport Club). Andreea Iordache (ACS Master Swim & Tri) a fost pe trei la Nationale. La categoria Juniori Alice a castigat in fata Andreei Iordache. Alexia Scurtu a fost pe trei. Antoanela s-a impus dupa 750 de metri inotati in Marea Neagra. A parcurs 20 de kilometri pe bicicleta si a incheiat cu 5 kilometri de alergare. A incheiat in o ora, 10 minute si 8 secunde!.

Antoanela Manac e campioana! In anul 2014 castiga Trichallenge Mamaia la un an dupa ce incepea triatlonul. Dupa 6 ani E TOT CASTIGATOARE! Campioana Nationala si in proiectul Federatiei pentru pregatirea sportivilor pentru Jocurile Olimpice!

”Multumesc tuturor celor care au contribuit la evolutia mea si m-au sustinut in tot acest timp! Mai vreau sa le multumesc si celor care nu o fac si celor care nu cred in mine, pentru ca ei ma ambitioneaza sa raman “in viata” in acest sport”. Declaratia Antoanelei pe pagina de socializare.

Antoanela Manac e campioana din programul de pregatire FRTRI pentru JO

Inainte de triathlon Antoanela a practicat inot de perfomanta. La varsta de 3 ani inotul devenea prima ei pasiune.

Progresul Antoanelei este evident in sport. Ambitioasa aduna medalie, dupa medalie si invata pentru a finaliza studiile in Medicina!

”Acum urmeaza sa ma pregatesc pentru un nou Campionat National, de data aceasta la Medicina. Urmeaza examenul de Rezidentiat), pe care sper sa il castig la fel ca la triatlon. Vreau sa incep apoi pregatirea de iarna pentru sezonul urmator. Evolutia mea in tot acest timp este urmarita si de editura Pilot Books carora vreau sa le multumesc pentru surpriza facuta : o carte intitulata “Saltul”pe care abia astept sa o citesc. ”.

Antoanela Manac multumeste pe pagina de socializare si celorlalti parteneri care o sustin!

📸

credit foto: Radu Cristi & AnaMaria Dulgheroiu

Pe AIMX aflati aici amanunte despre Campionatul National de Maraton. Concursul este programat duminica, 11 octombrie, de la ora 8, in Bucuresti. Maratonul din acest an este destinat doar elitelor din cauza epidemiei de coronavirus. 

Autor: Ovidiu Pețenghea