Antoanela Manac e pe podium la Africa Triathlon Cup Troutbeck

0
83
Antoanela Manac e pe podium la Africa Triathlon Cup Troutbeck

Antoanela Manac e pe podium în Zimbabwe. Victoria a revenit irlandezei Elizabeth Carr, într-o oră 12 minute 07 secunde, urmată de Marit van den Berg, cu finish după o oră 14 minute 31 secunde.

Antoanela Manac are 28 de ani și își dorește să ajungă la Jocurile Olimpice de la Paris.Pe lângă cariera sportivă, Antoanela este medic la un spital din Capitală.

În 2021, Antoanela s-a impus în primul Half Ironman după 1,9 kilometri la înot în Lacul Vidraru+90 kilometri pe bicicletă și 21 de kilometri de alergare. Antoanela a urcat 392 trepte până la statuia Prometheu “omul de fier”! Timp total: 5 ore 39 minute 9 secunde!

Antoanela Manac e pe podium la Africa Triathlon Cup Troutbeck Manac s-a impus în primul Half Ironman din palmares
sursa Antoanela Manac, credit Radu Cristi

”Am reușit să termin și să câștig primul meu Half Ironman pe cel mai greu traseu de triathlon din România. A fost cu adevărat cel mai greu și mai frumos concurs din țară la care am participat! Pozele facute de Radu Cristi pot transmite atât dificultatea concursului cât și momentele în care m-am bucurat dar și suferit. Mă bucur că am reușit să termin toate cele 3 probe + urcatul scărilor sub 6 ore, fiind un obiectiv îndeplinit și de altfel cel mai bun timp înregistrat în clasamentul feminin de până acum! Mulțumesc tururor pentru încurajări și vreau să îi felicit pe toți cei care au participat, sunteți de fier!” a postat pe pagina de socializare, Antoanela în 2021.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea